• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
21ος Αγώνας - GP Πορτογαλίας (Portimao)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati χωρίς “Mission Winnow”
Για το GP του Le Mans
Νέα 09/05/2019 - 10:50

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP, θα δώσει το παρών στο Le Mans – για τον 5ο Γύρο της χρονιάς – χωρίς το βασικό της χορηγό.

 

Έτσι, στα φέρινγκ των μοτοσυκλετών των Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci, δεν θα υπάρχει το logo «Mission Winnow».

 

Λόγω της αυστηρής πολιτικής στη Γαλλία για τις καπνοβιομηχανίες, το ίδιο είχε συμβεί και στην περίπτωση της Ferrari για το GP της Αυστραλίας.

 

Το «Mission Winnow» συνδέεται άμεσα με την Phillip Morris.

 

Το φέρινγκ όμως των Desmosedici GP δεν θα μείνει κενό, καθώς η Phillip Morris International είχε μια ωραία και πρωτότυπη ιδέα.

 

Ο κάθε οδηγός θα σχεδιάσει το δικό του φέρινγκ, το οποίο παράλληλα θα φέρει και το όνομά του!

 

«Είναι ωραίο που θα βάλω το όνομά μου στο φέρινγκ και το ότι θα σχεδιάσω το δικό μου logo. Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει», σχολίασε ο Dovi.

 

«Το να οδηγήσω την Ducati με το όνομά μου πάνω της, είναι απλά φανταστικό! Ποτέ δεν θα ονειρευόμουν κάτι τέτοιο», είπε με τη σειρά του ο Petrux.

 

Το «Mission Winnow» θα επιστρέψει στα φέρινγκ των Dovizioso-Petrucci στον επόμενο Αγώνα, στο Mugello της Ιταλίας.

Επόμενο άρθρο »

Πρόκληση η Imola για τον Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

O Ντότσικας και η Yamaha Tsokos Racing 1οι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η DUCATI ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 19 ΝΙΚΕΣ ΤΟ 2025;
  • ΝΑΙ, ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, APRILIA KAI KTM ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MARC MARQUEZ ΑΝΤΙΠΑΛΟ