• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Σούπερ τσαντισμένος
«Έκανα από τα μεγαλύτερα λάθη στην καριέρα μου»
Νέα 07/05/2019 - 14:24

Ο Pol Espargaro πάλεψε σε όλο τον Αγώνα για να κρατήσει πίσω του την εργοστασιακή Honda του Jorge Lorenzo, όμως δεν τα κατάφερε.

 

Κι αυτό οφείλεται σε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει ποτέ στην αγωνιστική του καριέρα ο Ισπανός.

 

Λίγο πριν το τέλος κι ενώ είχε κάνει διαφορά από τον Lorenzo, δεν μέτρησε σωστά τους γύρους και νόμιζε ότι ο Αγώνας τελείωσε έναν γύρο πριν πέσει η καρώ σημαία.

 

«Δεν διάβασα σωστά τον ταμπλό στη μοτοσυκλέτα κι έτσι με πέρασε και πάλι ο Lorenzo. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στην καριέρα μου».

 

«Σταμάτησα κι έχασα 2,5’’… αν ήμουν άλλος, θα έλεγα ότι έχω πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα. Όμως όχι, το λάθος ήταν δικό μου».

 

«Ήμουν τόσο απορροφημένος στον Αγώνα που δεν πρόσεξα καλά. Απ’ έξω φαίνεται ότι δεν ήμουν συγκεντρωμένος, αλλά δεν είναι έτσι».

 

Οι γύροι του Αγώνα φαίνονται τόσο στο ταμπλό, όσο και στην ταμπέλα που βγάζουν οι άνθρωποι της ομάδας στην ευθεία. Όμως:

 

«Στο ταμπλό η θέση είναι πολύ μικρή και δεν μετρά αντίστροφα, αλλά προς τα πάνω. Σίγουρα ήταν 100% δικό μου λάθος, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα μεγάλο άγχος και ήμουν στο όριο».

 

«Ήμουν σούπερ τσαντισμένος με τον εαυτό μου και λυπάμαι για την ομάδα, αλλά πάνω απ’ όλα λυπάμαι γιατί ήταν μια εργοστασιακή Honda και θα ήταν καλό να την κερδίζαμε».

 

Ο Pol Espargaro ήταν η καλύτερη KTM στον Αγώνα της Κυριακής, ακόμα και με το λάθος που έκανε, ενώ ο Johann Zarco τερμάτισε 6’’ πίσω του.

Επόμενο άρθρο »

Η Honda στην 1η θέση με τον Δ. Καρακώστα στην Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Στο Le Mans;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα