• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Δεν το πιστεύω!
Morbido: Είναι σπουδαίος οδηγός!
Νέα 05/05/2019 - 00:32

Ο φοβερός Fabio Quartararo δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να πιστέψει τι έκανε σήμερα στην Jerez, στις κατατακτήριες δοκιμές όπου και πήρε την pole position.

 

«Είναι απίστευτο… είδα ότι ο Marc θα έκανε τακτική τριών εξόδων και δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα την pole position εδώ».

 

«Έχω καλό ρυθμό και νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που έκανε η ομάδα, το 1-2, είναι φανταστικό και μόλις στον 4ο Αγώνα της στην κατηγορία».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Morbidelli: «Είναι μια καταπληκτική ημέρα για εμάς! Είμαστε και οι δυο πολύ γρήγοροι».

 

«Είμαι χαρούμενος και η ομάδα αξίζει να παίρνει τέτοια αποτελέσματα. Μιλάω εκ μέρους και των δυο μας, αλλά νοιώθουμε καταπληκτικά στην ομάδα».

 

Ο Quartararo δεν ήθελε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την λίγο υποδεέστερη μοτοσυκλέτα που έχει στη διάθεσή του.

 

Προτίμησε να εστιάσει στον εαυτό του και στα αδύνατά του σημεία. «Που υστερούσαμε; Στα φρένα. Αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας».

 

«Στο τεστ της Μαλαισίας δυσκολευόμασταν πολύ, αλλά βήμα-βήμα δουλέψαμε με την ομάδα στο στυλ μου και στο Qatar, από την 1η ημέρα μπορούσα και φρέναρα καλύτερα».

 

Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο του Quartararo στο κομμάτι των φρένων ήταν και ο ομόσταυλός του, ο Morbidelli, ο οποίος δήλωσε:

 

«Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι κατάφερε πολύ γρήγορα να βελτιώσει αυτό του το αδύναμο σημείο, τα φρένα».

 

«Από μειονέκτημα το έκανε πλεονέκτημα κι αυτό δείχνει πόσο σπουδαίος πιλότος είναι. Μ’ αρέσει που δουλεύω μαζί του».

 

Το μεγάλο πρόβλημα για τις Yamaha θα είναι ο καιρός αύριο, καθώς αν η θερμοκρασία ανέβει στην άσφαλτο, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τις Μ1.

 

«Σήμερα ήταν αρκετά χαμηλές οι θερμοκρασίες και όχι παρόμοιες με αυτές που θα έχουμε αύριο», σχολίασε ο Morbido.

 

«Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον καιρό. Αν ανέβει η θερμοκρασία θα είναι ερωτηματικό για εμάς, αλλά θα πρέπει να αντιδράσουμε».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Jerez: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δοκιμάσαμε κάτι τελείως διαφορετικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα