• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ρεκόρ Capirossi και μονομάρκα ελαστικών;
Tο ενδεχόμενο «μονομάρκας» για τα ελαστικά από την επόμενη περίοδο, είναι μεγάλο θέμα.
Νέα 28/08/2008 - 00:00
Ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc και τα 250cc, ο «γερόλυκος» Loris Capirossi θα ξεκινήσει την Κυριακή τον 277ο αγώνα της καριέρας του, γεγονός που θα τον ανεβάσει στην πρώτη θέση της λίστας με τους οδηγούς που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε Grand Prix.

O Alex Barros έχει μείνει στις 276 συμμετοχές, όπως και ο 3ος Carlos Checa στις 220 και ο Biaggi στις 214. Ο 5ος της σχετικής κατάταξης Rossi έχει ήδη 204 και ο Locatelli 203 που συνεχίζει την καριέρα του στα 250cc.

O Loris στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που προηγείται του αγώνα δήλωσε έτοιμος για άλλα 10 χρόνια (αστειευόμενος), αλλά αναφέρθηκε στην καλή του κατάσταση και στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Suzuki για ένα ακόμη χρόνο.

Στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη με τον οποίο μίλησε νωρίτερα είπε ότι πιστεύει στη δουλειά και την προσπάθεια της ιαπωνικής εταιρίας που μπορεί να του δώσει το 100ο βάθρο και γιατί όχι του χρόνου μια ακόμη νίκη!

Το άλλο θέμα που σχεδόν μονοπώλησε τη συνέντευξη είναι το ενδεχόμενο «μονομάρκας» για τα ελαστικά από την επόμενη περίοδο. Οι δυσκολίες της Michelin στους δύο προηγούμενους αγώνες προωθούν μια τέτοια λύση, σε συνδυασμό με την ανάγκη για μείωση της ταχύτητας μέσα στη στροφή - για λόγους ασφαλείας.

Ο Valentino Rossi σε ερώτηση του απεσταλμένου μας για το ενδεχόμενο η μόνη αυτή εταιρία που θα προμηθεύει τα ελαστικά να είναι η Dunlop, απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο ρίσκο, αφού η συγκεκριμένη εταιρία έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη με την αποχή της φέτος από τη μεγάλη κατηγορία.

«Πρέπει να περιμένουμε και την αντίδραση της Michelin πριν πάρουμε κάποια απόφαση, αφού και πέρυσι η γαλλική εταιρία δεν ήταν δυνατή στις ΗΠΑ και την Τσεχία και μετά είχε καλά λάστιχα και εδώ και στους τελευταίους αγώνες», συμπλήρωσε. Ο ίδιος και ο Stoner δήλωσαν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν με όποια μάρκα αποφασιστεί, αφού θα είναι το ίδιο για όλους.

Τέλος για την αγώνα όλοι δήλωσαν ότι θα πρέπει να δουν την κατάσταση της ασφάλτου και τις αλλαγές στην Κ2, τη δεύτερη στροφή πριν πουν κάτι. Το θετικό είναι ότι η πρόβλεψη δίνει καλό καιρό για όλο το τριήμερο.

Επόμενο άρθρο »

MISANO ΑΠΟΣΤΟΛΗ: H επιστροφή της Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Aισιόδοξος ο Stoner ενόψει Misano

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA