• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Χωρίς τον Bautista;
Δεν θα κερδίζαμε ούτε έναν Αγώνα φέτος!
Νέα 02/05/2019 - 10:24

Ο νεοφερμένος στα SBK-Motul Alvaro Bautista, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του Πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, με 11 νίκες στους 11 πρώτους Αγώνες.

 

Η Ducati Panigale V4 R, την οποία οδηγεί ο Ισπανός, έχει επικρατήσει με χαρακτηριστική άνεση στους περισσότερους Αγώνες μέχρι τώρα.

 

Όμως δεν είναι η μοτοσυκλέτα, αλλά ο αναβάτης που κάνει τη διαφορά! Αυτό ισχυρίζεται ο Αθλητικός Διευθυντής της Ducati, Paolo Ciabatti.

 

«Στους Αγώνες μοτοσυκλέτας η επιρροή του πιλότου είναι πολύ σημαντική για να έρθουν οι νίκες».

 

«Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Bautista. Χωρίς αυτόν δεν θα κερδίζαμε ούτε έναν Αγώνα στα SBK, παρά το ότι έχουμε έναν ανταγωνιστικό οδηγό, τον Chaz Davies».

 

Η δεύτερη καλύτερη Ducati στο Πρωτάθλημα είναι αυτή του Chaz Davies που είναι έκτος στη βαθμολογία με διαφορά 160 βαθμών από τον Bautista!

 

Στην Ducati είναι πολύ ευχαριστημένοι, καθώς δεν είναι μόνο η κυριαρχία του Bautista στα SBK-Motul, αλλά και η πρώτη θέση του Andrea Dovizioso στη βαθμολογία του MotoGP!

 

«Είμαστε σε μια πολύ θετική στιγμή στην αθλητική ιστορία μας, παρά το ότι έχουμε ακόμα πολλούς Αγώνες και τα πάντα μπορεί να συμβούν».

 

«Η απόδοση του Bautista είναι θεαματική και ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Αλλά και στο MotoGP, ξεπεράσαμε δυο δύσκολες πίστες για εμάς (σ.σ. Αργεντινή/Τέξας) και είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία».

 

«Προφανώς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, αλλά την ίδια ώρα προσπαθούμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

Επόμενο άρθρο »

200αρίζει ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Jerez και ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα