• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
RIDERS FOR HEALTH
Η επίσημη φιλανθρωπική δραστηριότητα των MotoGP.
Νέα 17/11/2009 - 07:59

Το Riders for Health είναι η επίσημη φιλανθρωπική δραστηριότητα των MotoGP. Στέλνοντας ένα από τα δώρα τους σε φίλους και συγγενείς βοηθάμε τη συγκεκριμένη ομάδα να σώσει ζωές στην Αφρικανική Ήπειρο και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

 

Με ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο, βοηθάμε την οργάνωση Riders for Health να βρει αξιόπιστες μοτοσυκλέτες, ώστε τα μέλη να μπορέσουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά, σώζοντας ζωές. Επίσης, αγοράζοντας ένα δώρο από τους Riders for Health, βοηθάμε τους εργαζόμενους να αποκτήσουν προστατευτικό εξοπλισμό καθώς και εργαλεία συντήρησης της μοτοσυκλέτας τους, έτσι ώστε να φτάνουν πάντα στον προορισμό τους.

 

Με μόλις £10 ένας αναβάτης της οργάνωσης εξασφαλίζει καύσιμα για δύο εβδομάδες και με £55 εξασφαλίζονται τα έξοδα για μια μέρα εκπαίδευσης ενός μέλους, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ακόμα και στις ποιο απομακρυσμένες κοινότητες.

 

Κάθε δώρο περιλαμβάνει μια κάρτα που εξηγεί με λεπτομέρεια πως βοηθάμε το έργο των Riders for Health στην Αφρική. Περισσότερα, στο www.riders.org.

Επόμενο άρθρο »

EDWARDS: Ολοκλήρωσε τη σεζόν...στην τουαλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: "Ο Βen Spies ανήκει στα MotoGP."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα