• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AOYAMA: Η πρώτη επαφή του Πρωταθλητή των 250cc, με τα MotoGP.
O Iάπωνας ενθουσιασμένος στις πρώτες δοκιμές με την RC212V.
Νέα 10/11/2009 - 12:23

O Πρωταθλητής των 250cc, Hiroshi Aoyama πραγματοποίησε εχτές τις πρώτες δοκιμές του με την Honda RC212V στην πίστα της Valencia και δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία. Ο Aoyama θα οδηγήσει του χρόνου στα MotoGP, για λογαριασμό του Daniel Epp και της νέας ομάδας, Interwetten MotoGP.

 

Στις δοκιμές της Δευτέρας, ο Ιάπωνας πραγματοποίησε 40 γύρους, γράφοντας τους τελευταίους χρόνους, πέντε δευτερόλεπτα μακριά από τον πρωτοπόρο Casey Stoner. Παρόλα αυτά, ήταν ενθουσιασμένος και δήλωσε ότι η εμπειρία ήταν εκπληκτική.

 

"Η διαφορά με τα 250cc είναι τεράστια. Ιδιαίτερα στα φρένα, δεν είχα καθόλου καλή αίσθηση και γι’ αυτό η χρόνοι μου ήταν τόσο ψηλοί. Πάντως, για πρώτη επαφή είμαι ικανοποιημένος. Έχω ακόμα δύο ημέρες δοκιμών και θα συγκεντρωθώ στο να προσαρμοστώ πάνω στην καινούρια μοτοσυκλέτα.", δήλωσε ο Aoyama.

 

"Αποφασίσαμε να μην ενεργοποιήσουμε τα ηλεκτρονικά, οπότε όλα ήταν ελεγχόμενα από εμένα. Η οδήγηση ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική, καθώς η μοτοσυκλέτα γλυστρούσε έντονα στις εξόδους των στροφών. Την Τρίτη οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ενεργοποιημένα", ολοκλήρωσε ο Ιάπωνας.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA TEST LIVE: Οι χρόνοι της 2ης ημέρας (2:30)

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA TEST LIVE: Οι Rookies με τις μοτοσυκλέτες τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα