• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Η πρώτη χρονιά με την Ducati.
Απολογισμός της φετινής χρονιάς.
Νέα 09/11/2009 - 09:22

Ο Nicky Hayden είναι συνηθισμένος να δουλεύει σκληρά και ταυτόχρονα νιώθει πολύ άνετα κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Επίσης, ελπίζει ότι μετά την πρώτη του, μέτρια χρονιά με την ομάδα της Ducati, το 2010 τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα για τον ίδιο.

 

Γι' αυτό το λόγο, ο Αμερικάνος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις τριήμερες δοκιμές της Valencia, ώστε να μάθει την καινούρια μοτουσκλέτα και να την προσαρμόσει σωστά στο οδηγικό του στυλ. Δε θα είναι έκπληξη αν ο Ηayden πραγματοποιήσει τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον αναβάτη στις δοκιμές της Valencia, αφού ο αναβάτης της Marlboro Ducati ολοκληρώνει ένα χρόνο μακριά από τις πρώτες δοκιμές με την Ιταλική μοτοσυκλέτα.

 

"Η χρονιά δεν ήταν τέλεια, αλλά τουλάχιστον την ολοκληρώσαμε με δύο τερματισμούς στην πεντάδα και τώρα έχουμε μια καλή βάση πάνω στην οποία θα δουλέψουμε για την επόμενη χρονιά", δήλωσε ο Hayden μετά τον αγώνα της Valencia.

 

"Τα φετινά μου αποτελέσματα σίγουρα δε με ικανοποιούν, όμως η βελτίωση που παρουσιάσαμε από την αρχή της χρονιάς είναι μεγάλη και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Είμαι αισόδοξος για το μέλλον. Τελειώσαμε τη χρονιά στην 13η θέση, που ακούγεται τραγική. Το θέμα είναι ότι η διαφορά μας από την έβοδμη θέση είναι μόλις 11 βαθμούς. Επίσης, φέτος είχα αρκετές ατυχίες και περιστατικά για τα οποία δεν ευθύνομαι, οπότε νομίζω ότι η θέση μου στην κατάταξη με αδικεί αρκετά. Η νέα σεζόν ξεκινάει τη δευτέρα και πραγματικά ανυπομονώ να ριχτώ στη δουλειά", συμπλήρωσε ο Αμερικάνος.

 

"Στον αγώνα μπορούσα να τα πάω καλύτερα, αλλά δεν ξεκίνησα όπως ήθελα. Ο συμπλέκτης δε δούλευε σωστά στους πρώτους γύρους και έχασα κάποιες θέσεις. Όταν βρήκα το ρυθμό μου προσπάθησα να γεφυρώσω το χάσμα μου από τον Colin (Edwards). Η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά αλλά όποτε τον πλησίαζα, είχε έτοιμη την απάντηση. Στο τέλος δυσκολεύτηκα σε κάποιες αριστερές στροφές και ο ρυθμός μου χάλασε. Όπως και να έχει, ο αγώνας ήταν καλός για εμένα και τώρα συγκεντρώνομαι στις δοκιμές", ολοκλήρωσε ο Ηayden.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA TEST LIVE: Οι Rookies με τις μοτοσυκλέτες τους

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: "Ιδιαίτερα επιτυχημένη η φετινή χρονιά."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα