• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Ψύχραιμος παρά την ατυχία του στην Valencia.
O Αυστραλός ήδη σκέφτεται την επόμενη χρονιά.
Νέα 09/11/2009 - 09:58

Ο Casey Stoner έκλεισε τη χρονιά με τρόπο που σίγουρα δεν επιθυμούσε. Παρότι ήταν σταθερά ο ταχύτερος όλο το σαββατοκύριακο στην Valencia, ο Αυστραλός είχε μια πτώση στο γύρο προθέρμανσης, που οδήγησε στην εγκατάλειψή του, πριν καν αρχίσει ο αγώνας.

 

Ο Stoner στόχευε στην τρίτη κατά σειρά του νίκη, ώστε να κλείσει μια περιέργη για αυτόν χρονιά με θετικό τρόπο. Παρόλα αυτά, ο Aυστραλός θέλει να αφήσει πίσω του το άτυχο αυτο περιστατικό και να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

 

"Προφανώς είναι απογοητευτικό η χρονιά να κλείνει με τέτοιο τρόπο. Ήταν μια χρονιά με φοβερές διακυμάνσεις η οποία ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο. Όπως και να έχει, διδαχτήκαμε ένα ακόμη μάθημα εν όψει της επόμενης σεζόν", δήλωσε ο Stoner.

 

"Εδώ και δύο χρόνια δουλεύουμε με αυτή τη στρατηγική χωρίς πρόβλημα, μέχρι σήμερα. Το σημαντικό είναι ότι αποδείξαμε την ταχύτητά μας τόσο στους δύο προηγούμενος αγώνες, όσο και στην Valencia παρά την ατυχία μας. Γνωρίζουμε πως είμαστε σε καλό σημείο ώστε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά. Τώρα θέλω να δουλέψω με την καινούρια μοτοσυκλέτα τις επόμενες τρεις μέρες και μετά θα συγκεντρωθώ στη βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης, την οποία έχω παραμελήσει", συμπλήρωσε ο Αυστραλός.

 

"Γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη αλλά πιστέυουμε ότι θα είμαστε δυνατοί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της ομάδας μου, τον Filippo Preziosi και όλους τους ανθρώπους της Ducati Corse που μου έδωσαν μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Livio Suppo, που αποχωρεί από την ομάδα για όλη τη στήριξη και τη βοήθεια που μου έχει προσφέρει από τη στιγμή που ήρθα στην Ducati και ιδιαίτερα φέτος, που αντιμετώπισα τόσες δυσκολίες", ολοκλήρωσε ο Stoner.

Επόμενο άρθρο »

SPIES: Επιτυχημένη η πρώτη εμφάνιση.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ STONER

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα