• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΟΥΑΜΑ: «Το ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε από αύριο αρχίζει το άλλο»
Πανευτυχής ο τελευταίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της εποχής των 250cc ετοιμάζεται για την περιπέτεια στα MotoGP...
Νέα 08/11/2009 - 18:03

«Είμαι πολύ υπερήφανος που κατέκτησα τον τίτλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αυτό είναι το τελευταίο Πρωτάθλημα των 250cc. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Τρέχω σε αυτήν την κατηγορία σχεδόν για μια 10ετία και η αλήθεια είναι ότι είμαι λυπημένος που δεν θα μπορούμε να ξαναοδηγήσω αυτή τη μοτοσυκλέτα. Τώρα όμως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Από αύριο θα είμαι στα MotoGP και αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου. Έτσι λοιπόν σήμερα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και από αύριο ένα άλλο θα πραγματοποιηθεί», δήλωσε ο Hiroshi Aoyama, που από τη Δευτέρα ξεκινάει την περιπέτειά του στην κορυφαία κατηγορία μαζί με τα άλλα... φιντάνια των 250cc (Simoncelli, Barbera, Bautista) με τα οποία φέτος έδωσε σκληρές μάχες για τον τίτλο στη μεσαία κατηγορία.

Ο 23χρονος Ιάπωνας θα οδηγεί του χρόνου μια Honda RC212V και ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια.

«Τα ΜotoGP είναι μια εντελώς νέα κατηγορία για μένα και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Έχω την ευκαιρία και θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ στο υψηλότερο επίπεδο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αυτές είναι οι καλύτερες συνθήκες για να προσπαθήσω να βελτιωθώ. Αυτός είναι ο στόχος μου για του χρόνου», είπε.

Όσο για τον αγώνα και την περιπέτεια που είχε στον 4ο γύρο όταν βγήκε στην αμμοπαγίδα, είπε: «Ήθελα να νικήσω αυτόν τον αγώνα και πίεζα πολύ, αλλά εκείνη τη στιγμή ξεπέρασα το όριο και έπρεπε εκείνη τη στιγμή να αποφασίσω αν θα βγω εκτός ή θα πέσω. Αποφάσισα λοιπόν να βγω εκτός! Όταν επέστρεψα στην πίστα ήθελα να δω σε τι θέση βρισκόμουν, αλλά η ομάδα μου δεν μου έδειξε στον πρώτο μου γύρο. Στον 2ο μου έδειξαν ότι ήμουν 11ος οπότε ήξερα πλέον ότι αν έκανα άλλο ένα λάθος δεν θα μπορούσα να επανακάμψω. Οδήγησα προσεκτικά, συνέχισα να πιέζω και στο τέλος κατάφερα να τερματίσω 7ος. Όταν είδα τον Simoncelli να πέφτει συνειδητοποίησα ότι ήμουν πια Πρωταθλητής. Είμαι τόσο χαρούμενος γι' αυτό αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν είχα δίπλα μου την ομάδα μου η οποία με στήριζε και μου έδινε κουράγιο. Γι' αυτό λοιπόν θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Περίμενα να έρθει αυτή η μέρα εδώ και 23 χρόνια. Είναι απίστευτο ειδικά μετά από τέτοιο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ STONER

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΟ 2009 ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα