• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «9,69"; Ούτε με μοτοσυκλέτα!»
Aυτή ήταν η αντίδραση του Valentino Rossi όταν ενημερώθηκε για το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ (9,69") που σημείωσε ο Usain Bolt στον τελικό των 100 μέτρων
Νέα 17/08/2008 - 00:00
Στο Brno το μυαλό όλων είναι στις συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα.

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι που ασχολούνται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και φροντίζουν να ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στο Πεκίνο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Valentino Rossi, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για το εξωπραγματικό παγκόσμιο ρεκόρ (9,69") που σημείωσε το Σάββατο 16/8 ο Usain Bolt στον τελικό των 100 μέτρων, έμεινε άναυδος.

«Έκανε τα 100 μέτρα σε 9,69"; Ακόμα και με τη μοτοσυκλέτα εν κινήσει δεν μπορώ να κάνω τέτοιο χρόνο στα 100 μέτρα!», σχολίασε ο Doctor.

Και που να βλεπε το πόσο εύκολα και άνετα ο 22χρονος σπρίντερ από τη Τζαμάικα -ο άνθρωπος αστραπή όπως τον αποκαλούν- σημείωσε αυτό το απίστευτο ρεκόρ.

Ο Ιταλός αναβάτης ρωτήθηκε και για τον Αμερικανό σούπερ σταρ της κολύμβησης, Michael Phelps που έγραψε ιστορία κατακτώντας οχτώ χρυσά μετάλλια, καταρρίπτωντας το ρεκόρ των επτά που είχε από τους Ολυμπιακούς του 1972 ο σπουδαίος συμπατριώτης του Mark Spitz.

«Τι να πει κανείς για έναν αθλητή σαν κι' αυτόν. Αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Φαντάζομαι ότι τα θα πέρασε τους τελευταίους μήνες με πολύ προπόνηση στην πισίνα και αρκετό ύπνο χωρίς να έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των motoGP.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Brno: O Stoner δίνει το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Czech GP 2η μέρα: Ο Stoner άπιαστος στο βρεγμένο

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA