• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia Concept RS 660
Η Aprilia παρουσιαζεί το καινούργιο project
Τεστ-Μοντέλα 09/11/2018 - 14:21

H Aprilia παρουσίασε στην έκθεση της EICMA το καινούργιο project, την RS 660, με σκοπό της να επανέλθει δυναμικά στην κατηγορία των σπορ μεσαίων (κυβικών) μοτοσυκλετών, μετά από σχεδόν 18 χρόνια και την δίχρονη RS 250.

 

Η RS 660 έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στη ζήτηση για μοτοσυκλέτες διασκέδασης που είναι ικανές να συναρπάζουν στο δρόμο καθώς και σε περιστασιακές εμφανίσεις στην πίστα, σύμφωνα με την Aprilia.

 

Αυτή η μοτοσυκλέτα υποστηρίζεται από έναν εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα 660κ.εκ, ο οποίος προέρχεται από τις μονάδες παραγωγής V4 που χρησιμοποιούνται για τα Tuono V4 και RSV4 1100 Factory.

 

Αυτή η διαμόρφωση επιλέχθηκε για τη συμπαγή της φύση και απόδοση, το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θερμότητας που μεταδίδεται στον οδηγό και για την ελευθερία που αφήνει στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα κομψό και ελαφρύ πλαίσιο και ανάρτηση.

 

Η Aprilia είναι Παγκοσμίως γνωστή για την κατασκευή εξαιρετικά αρχιτεκτονικών λεπτών πλαισίων, γι΄αυτό κρατώντας την παράδοση, στην RS 660 παρέχει μια υπέροχη δομή από αλουμινένιο πλαίσιο και ψαλίδι.

 

Το Aprilia Concept RS 660 ξεχωρίζει πρωτίστως για το στυλ, την καινοτομία και την εξέλιξη του, που προέρχεται από μια σειρά αεροδυναμικών μελετών. Από τη δουλειά που έγινε στο αεροδυναμικό τούνελ και από τις λύσεις που προέκυψαν, γεννήθηκε το σχήμα μιας μοτοσικλέτας. οι γραμμές της οποίας είναι απόλυτες και άμεσες συνέπειες των λειτουργιών.

 

Η ιδέα προσφέρει μια άνετη θέση οδήγησης, χάρη στη μεγάλη σέλα που βρίσκεται στην ουρά, τα μαρσπιέ που δεν είναι πολύ ψηλά και ένα ζευγάρι clip-ons τοποθετημένα ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι μια τριγωνική μορφή σχεδίασης (σέλα-τιμόνι-μαρσπιέ) που είναι μεν σπορ αλλά και άνετη, προσφέροντας απόλαυση και άνεση στην οδήγησή της.

Επόμενο άρθρο »

ZX-10 RRR!!!

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Η ηλεκτρική Arc Vector

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα