• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΕΔ2
KTM και Binder στην κορυφή
Νέα 26/10/2018 - 08:36

Πολλές ήταν οι πτώσεις των οδηγών της μεσαίας κατηγορίας στις ΕΔ2, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν με τον Brad Binder στην κορυφή.

 

Ο Ν. Αφρικανός αναβάτης έκανε 1:33,701 και μαζί με τον δεύτερο Marcel Schrotter, ήταν οι μόνοι που έκαναν χρόνο στο 1:33.

 

Ο Γερμανός κάνει καλή παρουσία στην Αυστραλία και ήταν αυτός που πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλον το χρόνο του Binder.

 

Ο Brad Binder έκανε τη διαφορά του στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, εκεί που όλοι έχαναν πάνω από 2-3 δέκατα σε σχέση με αυτόν.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Iker Lecuona, ο οποίος ήταν ένας από τους αρκετούς οδηγούς που έπεσαν με αποτέλεσμα να κάνει μόνο 8 γύρους.

 

Ο Pecco Bagnaia ήταν γρήγορος στα τρία πρώτα κομμάτια της πίστας, ωστόσο έχανε και αυτός - σε σχέση με τον Binder - στο τελευταίο.

 

Ελάχιστα πίσω από τον Bagnaia πήρε θέση ο Miguel Oliveira που ελπίζει ότι θα πάρει και φέτος τη νίκη στο Phillip Island, όπως έκανε πέρυσι.

 

Τον 6ο καλύτερο χρόνο έκανε ο Alex Marquez και ήταν για 2χιλ πιο γρήγορος από τον Mattia Pasini.

 

Την 8η θέση πήρε ο Augusto Fernandez, με τους Xavi Vierge και Andrea Locatelli να κλείνουν τη δεκάδα μπροστά από τον Joan Mir.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα