• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Λιγότερο άγχος φέτος
Σε σχέση με το 2017
Νέα 24/10/2018 - 13:59

Ο Marc Marquez πήρε τον 4ο και τον 5ο του Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι και φέτος, με κυριότερό του αντίπαλο τον Andrea Dovizioso.

 

Πέρυσι χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν για να πανηγυρίσει τον Τίτλο, ενώ φέτος το έκανε τρεις Αγώνες πριν το φινάλε.

 

Ο Marc αποκάλυψε ότι φέτος το άγχος του ήταν λιγότερο, σε σχέση με το 2017 όταν και είχε αποκαλύψει ότι του έπεφταν τα μαλλιά!

 

«Πέρυσι το άγχος ήταν πολύ περισσότερο γιατί δεν είχα τη διαφορά στους βαθμούς και η πίεση ήταν μεγαλύτερη».

 

«Η αδρεναλίνη όταν πήρε τον Τίτλο στην Valencia ήταν διαφορετική. Πάντα συμβαίνει αυτό όταν όλα κρίνονται στον τελευταίο Αγώνα».

 

Από τους 15 Αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ο Marquez ήταν στο βάθρο στους 13 από αυτούς και τις 8 φορές μάλιστα, στο ψηλότερο σκαλί του!

 

«Κοιτάζοντας τα χαρτιά και βλέποντας 25-20-25-20, αυτό είναι κάτι που δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τέτοιου είδους σταθερότητα».

 

«Ήταν αυτό που έμαθα από τον Dovi πέρυσι. Ήταν πολύ καλός στο να διαχειρίζεται καταστάσεις και φέτος κάναμε πολύ καλή δουλειά».

 

«Μερικές φορές δίνω το κάτι παραπάνω στη μοτοσυκλέτα και άλλες μου το δίνει αυτή. Ήταν αυτός ο συμβιβασμός που μας έδωσε τέτοια σταθερότητα».

 

«Ειλικρινά, μόνο στο Mugello δυσκολεύτηκα και αυτό ήταν το μοναδικό μου λάθος σε όλη τη σεζόν».

 

«Πέρα από αυτό το λάθος, σε όλους τους υπόλοιπους Αγώνες ήμασταν πολύ σταθεροί και αυτό ήταν το κλειδί».

Επόμενο άρθρο »

Michelin και Marquez κυριάρχησαν στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Ειδικό ελαστικό από την Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα