• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Μισή πίστα διαφορά
Μπορούν να μας ρίξουν Marquez-Dovi!
Νέα 06/10/2018 - 17:55

Ικανοποιημένος είναι από τη σημερινή εικόνα του ο Andrea Iannone, ο οποίος δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τις συνθήκες στην πίστα της Ταϊλάνδης.

 

Η ζέστη είναι αφόρητη και οι γενικότερες συνθήκες, σε συνδυασμό με την υγρασία, είναι ενδεχομένως χειρότερες κι απ’ ότι στην Μαλαισία.

 

«Δεν βλέπω έναν εύκολο Αγώνα αύριο. Πρέπει να διαχειριστούμε τα ελαστικά κι αν καταφέρεις και είσαι στο 80% και μένεις κοντά στους άλλους τότε είσαι καλά».

 

«Αν όμως πρέπει να πιέσεις στο 100%, τότε είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τα ελαστικά».

 

Για τη ζέστη είπε: «Δεν θυμάμαι τέτοια ζέστη πουθενά, ούτε στην Μαλαισία! Θα είναι πολύ δύσκολα αύριο, όμως είναι το ίδιο για όλους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι η διαχείριση των ελαστικών».

 

Για τα ελαστικά, ο Iannone αποκλείει τη χρήση του «....μαλακού. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ. Σήμερα δεν βάλαμε το μεσαίο, αλλά νομίζω θα είναι ενδιαφέρουσα επιλογή».

 

Τέλος, λίγα λόγια για τους αντιπάλους του.

 

«Η γνώμη μου είναι ότι ο Marc και ο Dovi μπορούν να ρίξουν μισή πίστα σε όλους! Έχουν 3-4 δέκατα παραπάνω απ’ όλους, αν αποφασίσουν και πιέσουν. Αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουν».

 

«Η Yamaha έκανε απίστευτο άλμα και μετά είμαστε εμείς αλλά και οι δορυφορικές Ducati. Όλα είναι ανοιχτά, αλλά νομίζω ότι η νίκη θα παιχτεί ανάμεσα στον Marquez και τον Dovi».

Επόμενο άρθρο »

Και η ΚΤΜ με νέα «φτερά»

« Προηγούμενο άρθρο

Συζητώντας για τη μονομάρκα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα