• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταϊλάνδη MotoGP: ΕΔ2
Ο Dovi στην κορυφή, ο Lorenzo στο νοσοκομείο!
Νέα 05/10/2018 - 12:21

Τα φρέσκα ελαστικά που έβαλαν και πάλι οι περισσότεροι έκριναν τα τελικά αποτελέσματα και διαμόρφωσαν τους χρόνους των οδηγών με το τέλος των ΕΔ2.

 

Ο Andrea Dovizioso έκανε έναν γρήγορο γύρο στο τέλος και με τα μαλακά του ελαστικά κέρδισε για 31χιλ το χρόνο του Vinales που είχε τα σκληρά μπροστά και πίσω.

 

Άσχημη τροπή πήραν οι ΕΔ2 για τον Jorge Lorenzo που είχε μια περίεργη πτώση με τον κινητήρα ν’ ακούγεται ότι αντιμετώπισε πρόβλημα.

 

Ο Ισπανός εκτοξεύθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε άσχημα στα χαλίκια της 3. Αμέσως μεταφέρθηκε με φορείο στο Ιατρικό Κέντρο.

 

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το κοντινό νοσοκομείο για επιπλέον εξετάσεις, αλλά τελικά - όπως φαίνεται - πήρε το πράσινο φως για αύριο.

 

Λίγο μετά την πτώση του Lorenzo, στο ίδιο σημείο έπεσε και ο Xavi Simeon που εξηγούσε στους κριτές ότι κάτι συνέβαινε εκεί.

 

Σε λίγο σηκώθηκε η κόκκινη σημαία και οι άνθρωποι της πίστας καθάρισαν το σημείο, για να ολοκληρωθούν οι ΕΔ2 με μια μικρή 10λεπτη καθυστέρηση.

 

Ο Cal Crutchlow έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Marc Marquez που και πάλι επέλεξε να δουλέψει κυρίως για τον Αγώνα και δεν έβαλε καινούργιο ελαστικό στο τέλος.

 

Παρά ένα τεχνικό πρόβλημα που είχε στην αρχή του 45λεπτου, ο Petrux έβαλε την GP18 του στην πέμπτη θέση.

 

Ο Iannone ξεπέρασε την πτώση του και έγραψε τον έκτο χρόνο, ενώ πτώση στο τέλος είχε και ο Bautista που ολοκλήρωσε στην πολύ καλή έβδομη θέση.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε ο Dani Pedrosa, που ήταν πρώτος στις δοκιμές του Φεβρουαρίου, ενώ οι Rossi και Zarco ήταν στις θέσεις 9 και 10.

 

Η Yamaha έφερε στην πίστα ένα νέο αεροδυναμικό φέρινγκ, το οποίο δοκίμασαν στα δεύτερα ελεύθερα οι Rossi-Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Ταϊλάνδη Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ταϊλάνδη Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα