• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny Cours
Ώρα για σαμπάνιες;
Νέα 27/09/2018 - 09:45

Μέσα στην Γαλλία, στο Magny Cours, είναι το ιδανικό μέρος για ν’ ανοίξει κανείς σαμπάνια και να πανηγυρίσει έναν Παγκόσμιο Τίτλο.

 

Ένα τέτοιο σενάριο θα θέλει να ζήσει ο Jonathan Rea, που θα έχει στην Γαλλία την ευκαιρία να κατακτήσει τον τέταρτο συνεχόμενο Τίτλο του.

 

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται έναν συνδυασμό 34 βαθμών στους δυο Αγώνες του Magny Cours το Σάββατο και την Κυριακή.

 

Κι ο Rea είναι πανέτοιμος να γιορτάσει την επιτυχία του, έχοντας ένα δυνατό σερί επιτυχιών το τελευταίο διάστημα με έξι συνεχόμενες νίκες!

 

Από την Laguna Seca κι έπειτα, από το Γύρο του Ιουλίου, κανείς δεν έχει μπορέσει ν’ αντισταθεί στην ανωτερότητα του Ιρλανδού.

 

Ούτε ο Chaz Davies, που καλείται να κρατήσει πίσω του στο βαθμολογικό πίνακα, τον ανεβασμένο Michael Van der Mark.

 

Για τον Davies θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την κατάστασή του μετά το διπλό τραυματισμό που είχε στην κλείδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος.

 

Σημαντικός θα είναι ο Γύρος στην Γαλλία και για τον Marco Melandri που ψάχνει μοτοσυκλέτα για το 2019, αλλά και βαθμούς για να πάρει την 4η θέση στη βαθμολογία.

 

Εκεί, με διαφορά 11 βαθμών από τον Ιταλό, είναι ο Tom Sykes με τις φήμες όλο και να φουντώνουν ότι θα καταλήξει στο γκαράζ της Honda τη νέα σεζόν.

 

Στην Γαλλία ο Leon Camier της Honda θέλει να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις από το Portimao, όταν και ήταν πάνω από 12’’ μακριά από την 10άδα.

 

Έναν καλό Αγώνα στο Magny-Cours ψάχνει και το δίδυμο της Aprilia, ο Eugene Laverty και ο Lorenzo Savadori.

 

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τον Jordi Torres που προέρχεται από ένα καλό ντεμπούτο στο MotoGP στο GP της Aragon.

 

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και την BMW η οποία φαίνεται ότι έκανε πολλή δουλειά το καλοκαίρι και παρουσιάστηκε δυνατή με τον Loris Baz στην Πορτογαλία.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Ιστορικός Τίτλος;

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Διασκεδαστική και γρήγορη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα