• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Θολό το τοπίο για το μέλλον του Ισπανού.
Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.
Νέα 01/11/2009 - 09:14

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν από λίγες μέρες, το ενδιαφέρον των περισσότερων ομάδων στη νεοσύστατη κατηγορία Moto2, επικεντρώνεται στη "στρατολόγηση" του Toni Elias.

 

Ο Elias φημολογούνταν ότι έχει επαφές με την Scot Honda, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του στα MotoGP. Το πρόβλημα ήταν ότι για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία, ο Ισπανός θα έπρεπε να φέρει μαζί του και ένα μεγάλο χορηγό, κάτι που τελικά δεν έγινε και έτσι το σχέδιο ναυάγησε.

 

Έπειτα, ο Elias ξεκίνησε τις επαφές με τον Sito Pons, ώστε να οδηγήσει για λογαριασμό της ομάδας του στην Μoto2. Ο Toni είχε υπογράψει μέχρι και προσύμφωνο συνεργασίας. Παρόλα αυτά, οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη όταν ο Pons δεν κατόρθωσε να δώσει εγγυήσεις στον Elias για το μισθό του.

Gresini
Gresini

 

 

 

Τελικά, φαίνεται πως ο Elias θα παραμείνει στην ίδια ομάδα, αλλάζοντας κατηγορία. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο αναβάτης της Honda Gresini έχει συμφωνήσει να μετακινηθεί στην Moto2, χρησιμοποιώντας την παρουσία του στη νέα κατηγορία σαν πάτημα για μελλοντική επάνοδο στα MotoGP. Έτσι, η ομάδα του Fausto Gresini στην Moto2 φαίνεται να αποτελεί μια λογική κατάληξη για το συμπαθή και ταλαντούχο Ισπανό.

 

Ο Elias είχε αρκετές προτάσεις και από ομάδες του Πρωταθλήματος WSBK, με δεδομένη όμως τη δυσκολία μετακίνησης από το συγκεκριμένο θεσμό στα MotoGP, ο Ισπανός φαίνεται να προτιμάει την ασφάλεια της Moto2.

 

Πάντως, πρέπει να τονίσουμε πως ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει μέσα στην εβδομάδα, το project του Gresini για την Moto2 φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης και υποστήριξης. Τα προβλήματα φημολογείται ότι είναι τόσο μεγάλα, που ο πολύπειρος manager σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο εγκατάλειψης του αρχικού του σχεδίου και απόσυρσης της συμμετοχής του από τη Moto2. Κάτι τέτοιο θα άφηνε τον Elias στον αέρα. Όπως και να έχει, στον αγώνα της Valencia, την επόμενη εβδομάδα, αναμένουμε περισσότερα νέα.

Επόμενο άρθρο »

SIMON: Δεκτός σαν ήρωας στην πατρίδα του!

« Προηγούμενο άρθρο

To νέο... καθαρόαιμο του LORENZO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA