• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο μαγικός αριθμός;
Παραμένει το «3»!
Νέα 04/09/2018 - 11:14

Μόλις τρεις είναι οι βαθμοί που χωρίζουν τους δυο πρώτους στο βαθμολογικό πίνακα της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος.

 

Ο Pecco Bagnaia «παίζει» εντός έδρας αυτό το Σ/Κ και θα προσπαθήσει να αυξήσει αυτή την εύθραυστη διαφορά επί του αντιπάλου του.

 

Από την πλευρά του ο Miguel Oliveira ξέρει καλά ότι με μια νίκη, οι 25 βαθμοί που θα πάρει θα τον φέρουν και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Ο Πορτογάλος, πάντως, πρέπει να διώξει και πάλι τους κακούς δαίμονες των κατατακτηρίων, οι οποίοι επέστρεψαν στο Silverstone.

 

Το επιπλέον κίνητρο ότι θ’ αγωνιστεί εντός έδρας, αναμένεται να δώσει «φτερά» στα πόδια του Luca Marini.

 

Ο Ιταλός είναι εντυπωσιακός το τελευταίο διάστημα κι ένας από τους μόλις δυο οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες, που έχει τρία συνεχόμενα βάθρα στους τρεις τελευταίους Αγώνες!

 

Ο άλλος είναι ο Marc Marquez. Ο αδερφός του, ο Alex, θα προσπαθήσει να απειλήσει στην πίστα του San Marino.

 

Ο Alex κυνηγά ακόμα την πρώτη του νίκη, ενώ κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Brad Binder, Fabio Quartararo και Joan Mir.

 

Φυσικά υπάρχουν οι Ιταλοί οι οποίοι θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην πατρίδα τους, όπως ο Mattia Pasini και ο Lorenzo Baldassarri.

 

Ειδικά για τον τελευταίο, το Misano ξυπνάει ωραίες αναμνήσεις καθώς εκεί ήταν που, το 2016, έδωσε μια ωραία μάχη με τον Alex Rins και πήρε την 1η νίκη της καριέρας του.

 

Η δράση ξεκινά στις 11:50 την Παρασκευή, με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας, ενώ η σύνδεση για τον Αγώνα ξεκινά στις 13:05 την Κυριακή (εδώ, όλο το πρόγραμμα).

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Racers Day

« Προηγούμενο άρθρο

Rabat: Γύρισε σαν «S»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα