• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Ο LORENZO θα γίνει Πρωταθλητής κάποια μέρα»
«Eίναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους που είχα ποτέ, ελπίζω ότι δεν θα κερδίσει τόσα πολλά όσο εγώ», δήλωσε ο Doctor για τον Iσπανό...
Νέα 24/10/2009 - 09:42

Aργά ή γρήγορα ο Valentino Rossi θα αποχωρήσει από τα MotoGP και το σπορ θα χάσει μια εμβληματική φιγούρα.

Στην πίστα της Sepang ο Ιταλός έχει την ευκαιρία να στεφθεί για 9η φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο μια εκπληκτική αλλά συνάμα πολύ δύσκολη σεζόν για τον ίδιο, που είχε να αντιμετωπίσει έναν αποφασισμένο και διψασμένο για διάκριση, Jorge Lorenzo.

Το γεγονός ότι ο Ισπανός θα μείνει για ακόμα μια σεζόν στη Fiat Yamaha έχοντας μάλιστα ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με τον Rossi, έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Doctor που εδώ και μια 5ετία εξελίσσει τη μοτοσυκλέτα της Yamaha και που εν πολλοίς έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στις επιτυχίες που έχει γνωρίσει η ιαπωνική εταιρία τα τελευταία χρόνια.

Την Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών στη Sepang, Ιταλοί και Ισπανοί δημοσιογράφοι άνοιξαν ...πηγαδάκι με τον οχτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή τον οποίο άρχισαν να ρωτούν για το μέλλον. Όχι το δικό του, αλλά το μέλλον των σημερινών του μεγάλων αντιπάλων, με τον Jorge Lorenzo να είναι το βασικό θέμα συζήτησης.

«Είναι πολύ δυνατός, σταθερός και νεότερος από μένα. Θα είναι δύσκολο να τον νικήσω στους αγώνες που απομένουν, αλλά και στο μέλλον. Θα γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάποια μέρα, αλλά ελπίζω ότι δεν θα κερδίσει τόσα πολλά όσο εγώ», σχολίασε ο Rossi και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Νομίζω ότι ο Lorenzo είναι ένας από τους πιο σκληρούς αντιπάλους που έχω αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα μου».

Κατά τον Ιταλό πολυπρωταθλήτή το βασικό στοιχείο που κάνει τόσο σκληρό και επικίνδυνο αντίπαλο τον Lorenzo είναι η ικανότητα που έχει να διαχειρίζεται και να αφήνει πίσω του τα λάθη και την κακοτυχία.

«Aυτός, ο Stoner και ο Pedrosa είναι το μέλλον. Και μπορώ να δω μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα στον Lorenzo και τον Stoner», είπε ο Rossi που ρωτήθηκε για τον ποιο θεωρεί ο ίδιος πιο δυνατό από τους δύο. «Και οι δύο είναι πολύ δυνατοί. Ο Stoner είναι πάντα γρήγορος, από την αρχή, σε όλες τις συνθήκες. Στο κομμάτι της ψυχολογίας ο Lorenzo είναι βράχος και ποτέ δεν τα παρατάει», απάντησε.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Χαρούμενος με την pole position!

« Προηγούμενο άρθρο

Oι αριθμοί της SEPANG

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα