• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG ΚΔ MotoGP: Ο Rossi σε μεγάλα κέφια!
Pole Position για τον Ιταλό στην πίστα της Μαλαισίας.
Νέα 24/10/2009 - 18:42

Ο Valentino Rossi εξασφάλισε την pole position στην πίστα της Sepang πραγματοποιώντας μια εκπληκτική επίδοση με χρόνο 2’00.518. Πίσω του βρέθηκαν οι Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa, συμπληρώνοντας την πρώτη σειρά εκκίνησης.

 

Ο Ιταλός πραγματικά πετούσε στην πίστα της Μαλαισίας και κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο – δικό του – ρεκόρ πίστας, που είχε πραγματοποιηθεί με μοτοσυκλέτα 990cc το 2006. Μάλιστα, ο Rossi ήταν 0.569 δευτερόλεπτα από το δεύτερο, Jorge Lorenzo, προειδοποιώντας ότι δύσκολα θα απειληθεί στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Lorenzo, που πέρσι σημείωσε πτώση στην Sepang κατάφερε μόλις στο τέλος της διαδικασίας να ανέβει στη δεύτερη θέση, την οποία για ώρα κατείχε ο Casey Stoner. O Dani Pedrosa, που ήταν πρώτος στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των δύο πρώτων, μένοντας στην τρίτη θέση, 0.167 δευτερόλεπτα πίσω από τον Lorenzo.

 

Ο Casey Stoner, που νίκησε στην Sepang το 2007, θα ξεκινήσει τέταρτος, όντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο αργότερος από τον Rossi, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η πέμπτη θέση του Loris Capirossi με την Suzuki GSV-R.

 

Οι Toni Elías (San Carlo Honda Gresini), Nicky Hayden (Ducati Marlboro), Randy de Puniet (LCR Honda), Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3) και Alex de Angelis (San Carlo Honda Gresini) ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα της κατάταξης των δοκιμών.

Rossi 2
Rossi 2
Edwards
Edwards
Dovizioso
Dovizioso
Espargaro
Espargaro

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Έτοιμος να βελτιώσει το ρυθμό του.

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG KΔ 250cc: Ο Αοyama στην pole position.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα