• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Brno: ΕΔ3
Παρέμεινε πρώτος ο Rea
Νέα 08/06/2018 - 20:57

Στην κορυφή κατάφερε να παραμείνει ο Jonathan Rea στα τρίτα και σημαντικά ελεύθερα δοκιμαστικά για την απευθείας πρόκριση στην SP2.

 

Οι ΕΔ2 διακόπηκαν για περίπου 20 λεπτά, όταν έσπασε ο κινητήρας της Ducati του Michael Ruben Rinaldi και άφησε λάδια στην πίστα.

 

Όταν καθαρίστηκαν, οι οδηγοί ξαναμπήκαν στην πίστα για τα τελευταία εννέα λεπτά και ο Rea κατάφερε να κάνει το 1:59.403 και να πάρει την 1η θέση.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Tom Sykes, δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του κι ήταν 5ος στις ΕΔ3, αλλά κράτησε τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ούτε ο Melandri βελτίωσε το χρόνο του κι έμεινε στην τρίτη θέση, με τον Lorenzo Savadori ν’ ανεβαίνει στην 4η θέση με την Aprilia του, κατεβάζοντας χρόνο στις ΕΔ3.

 

Οι Alex Lowes (Yamaha) και Chaz Davies (Ducati) υποχώρησαν στις θέσεις 5 και 6 αντίστοιχα καθώς δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους το απόγευμα.

 

Την απευθείας πρόκριση στην SP2 εξασφάλισε ο διπλός νικητής του Donington, Michael Van der Mark (Yamaha).

 

Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Rinaldi, παρά το ότι έχασε τα τελευταία λεπτά, ενώ οι Leon Camier (Honda) και Loris Baz (BMW) πήραν τις τελευταίες δυο θέσεις.

 

Εκτός δεκάδας οι Eugene Laverty (Aprilia), Jordi Torres (MV Agusta) αλλά και ο εντυπωσιακός στην Αγγλία Razgatlioglu που ήταν μόλις 18ος στους 20 οδηγούς.

Επόμενο άρθρο »

Στην Aprilia ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Brno: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα