• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG: Τα MotoGP επισκέπτονται καταφύγιο ελεφάντων.
Οι αναβάτες χαλαρώνουν πριν την αγωνιστική δράση.
Νέα 23/10/2009 - 06:39

Λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης για το Grand Prix της Μαλαισίας, ο Loris Capirossi (Rizla Suzuki), ο Hiroshi Aoyama (Scot Racing), ο Héctor Barberá (Pepe World Team) και ο Nico Terol (Jack & Jones Team) επισκέπτηκαν το καταφύγιο ελεφάντων της Kuala Gandah.

 

Οι αναβάτες πήγαν από την Sepang στο Bukit Rengit Biodiversity Institute και μετά το γεύμα ταξίδεψαν μέχρι το καταφύγιο της Kuala Gandah, όπου τους καλοδέχτηκε το προσωπικό του χώρου. Οι αναβάτες βοήθησαν στο τάισμα των ελεφάντων, έκαναν βόλτα πάνω στα εντυπωσιακά αυτά ζώα και τα είδαν να κάνουν μπάνιο – μάλιστα ο θαρραλέος Terol συνόδεψε τους ελέφαντες στο νερό.

 

Ο Terol σύγκρινε τη βόλτα που έκανε με τον ελέφαντα, με την οδήγηση μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας: "“Προφανώς κάθεσαι πολύ ψηλότερα και τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα, αλλά ξέρεις ότι σε μια ενδεχόμενη πτώση, θα πέσεις από πολύ μεγαλύτερο ύψος."

 

Ο Capirossi περιέγραψε την εκδρομή ως εξής: "Ήταν καταπληκτικά, πραγματικά ένιωσα πολύ όμορφα. Εκτίμησα ιδιαίτερα τους ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν αυτό το πανέμορφο ζώο. Η βόλτα με τον ελέφαντα έμοιαζε αρκετά με την οδήγηση της Suzuki μου, διότι και τα δύο είναι κάπως τρελά!"

 

Ο Barberá επίσης ενθουσιάστηκε με την εκδρομή:"Ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν τόσο κοντά σε έναν ελέφαντα και μου άρεσε πραγματικά. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, διότι οι ελέφαντες είναι τα αγαπημένα μου ζώα. Έχω μέχρι και tattoo με ελέφαντα!"

Capirossi
Capirossi
Bautista - Barbera
Bautista - Barbera
Aoyama
Aoyama

Επόμενο άρθρο »

SEPANG: Πρώτος ο Smith σε αγώνα kart.

« Προηγούμενο άρθρο

Το μέλλον των ELIAS - DE ANGELIS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα