• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στη San Donato;
«Παίζω» με το γκάζι....
Νέα 01/06/2018 - 22:16

Θετική ήταν η πρώτη ημέρα για τον Marc Marquez που πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ωστόσο η πτώση του Pirro ήταν αυτή που επισκίασε τη δράση.

 

«Δυστυχώς δεν είδα το replay... ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους. Πέρα από το ότι είναι δύσκολο το σημείο, πηγαίνεις και με πολλά χιλιόμετρα».

 

«Εκεί έπεσα κι εγώ το 2013 και ήμουν τυχερός τότε. Ακόμα και τα υψηλά μέτρα ασφαλείας, εκεί φοβάσαι κι ο καθένας ρισκάρει εκεί».

 

Ο Marc πήρε το μάθημά του από την πτώση του εκεί το 2013.

 

«Προσπάθησα να διαχειριστώ το ρίσκο. Στο γρήγορο γύρο μου δεν το σκέφτομαι, αλλά κατά τη διάρκεια του Σ/Κ εκεί παίζω με το γκάζι».

 

«Κι αυτό επειδή αν πέσεις εκεί ρισκάρεις να χάσεις κάποιους Αγώνες. Το να κάνουν επίπεδη την πίστα εκεί βοηθάει. Το είπα το 2013, αλλά δεν έγινε».

 

«Ο καθένας μας προσπαθεί να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκεί είναι επικίνδυνο το σημείο, αλλά ο καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά το ρίσκο».

 

Στο Mugello ο Marquez είχε στη διάθεσή του και μια καινούργια σέλα. Ωστόσο είναι μια αναβάθμιση που δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά.

 

«Αύριο θα κάνουμε περισσότερες συγκρίσεις. Πάντως την είχαμε και στη Βαρκελώνη και δεν παρατήρησα καμμιά ιδιαίτερη διαφορά».

 

«Μοιάζει απλώς περισσότερο με τη σέλα στη μοτοσυκλέτα παραγωγής».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Μετά τη σημερινή εμφάνιση;

« Προηγούμενο άρθρο

Στο νοσοκομείο ο Pirro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα