• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ2
Δυο διακοπές, πρώτος ο Iannone
Νέα 01/06/2018 - 17:39

Δυο διακοπές είχαμε στις ΕΔ2 της μεγάλης κατηγορίας, με την πρώτη να οφείλεται στη σφοδρή πτώση του Michele Pirro.

 

Αυτή ήρθε 29 λεπτά πριν από το τέλος και περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του Ιταλού θα διαβάσουμε εδώ.

 

Έξι περίπου λεπτά αφού οι οδηγοί επέστρεψαν στην πίστα, ήρθε ένα πρόβλημα στον κινητήρα της Ducati του Dovi στην ευθεία της πίστας.

 

Ο κινητήρας του πήρε φωτιά κι έβγαζε καπνούς, με τους διοργανωτές να σταματούν και πάλι την όλη διαδικασία για να ελέγξουν την πίστα για τυχόν διαρροές λαδιού.

 

Μετά από λίγο συνεχίστηκε η δράση χωρίς άλλες διακοπές και ο Andrea Iannone πήρε και πάλι την πρώτη θέση, με τον ίδιο τρόπο που το έκανε στις ΕΔ1.

 

Βγήκε με καινούργιο μαλακό ελαστικό στον πίσω τροχό και κατάφερε να κάνει το 1:46.735 που ήταν 96χιλ πάνω από το ρεκόρ πίστας.

 

Στη δεύτερη θέση ο Maverick Vinales ενώ πίσω από τις Suzuki και Yamaha πήρε θέση ο Marc Marquez που είχε μια μικρή πτώση από κρύα ελαστικά μετά την επανέναρξη των ΕΔ2 ύστερα από την πτώση του Pirro.

 

Σημαντική ήταν η βελτίωση σε ρυθμό και χρόνους για τον Johann Zarco, με τον Γάλλο να σκαρφαλώνει στην 4η θέση.

 

Πιο πίσω ο Jack Miller συνεχίζει να κάνει καλούς χρόνους με την Ducati του, κρατώντας για 30χιλ πίσω του τον πολύ καλό του φίλο, τον Cal Crutchlow.

 

Την έβδομη θέση πήρε ο Valentino Rossi με διαφορά εφτά δέκατα από την κορυφή, ενώ 52χιλ πίσω του ήταν ο οδηγός της Ακαδημίας του, ο Franco Morbidelli.

 

Στη δεκάδα των πρώτων ο Danilo Petrucci, που πέρυσι ανέβαινε στο βάθρο του Mugello αλλά και ο Jorge Lorenzo, τη θέση του οποίου μάλλον θα πάρει στην Ducati.

 

Να σημειώσουμε ότι στις ΕΔ2 καταρρίφθηκε το ρεκόρ τελικής ταχύτητας στο Mugello (και στο Πρωτάθλημα), με τον Dovizioso να κάνει 356.4χλμ/ώρα!

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Σφοδρή πτώση για Pirro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα