• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ1
Ο Iannone μπροστά απ’ τον Pirro!
Νέα 01/06/2018 - 13:10

Λίγες ώρες αφότου ο ίδιος είπε ότι δεν θα είναι στην Suzuki τη νέα σεζόν, ο Andrea Iannone κατάφερε να πάρει την 1η θέση στις ΕΔ1 της ημέρας.

 

Ο Ιταλός έβαλε ένα ολοκαίνουργιο μαλακό πίσω ελαστικό στα τελευταία λεπτά κι έβγαλε αυτόν τον πολύ γρήγορο χρόνο στο 1:47.253.

 

Ο Iannone ήταν πολύ πιο γρήγορος από τον δεύτερο, τον Michele Pirro, που κάνει την πρώτη του έκτακτη συμμετοχή φέτος στο MotoGP με την Ducati.

 

Ο Pirro, ο δοκιμαστής των κόκκινων, έδειξε και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση σε μια πίστα που τη γνωρίζει πολύ καλά.

 

Κράτησε πίσω του τον εργοστασιακό Andrea Dovizioso, ενώ και οι δυο τους έκαναν τους καλούς χρόνους τους με μεσαίο πίσω ελαστικό.

 

Με το ίδιο ελαστικό έκανε τον καλό του χρόνο και ο 4ος Vinales, που ξεπέρασε μια πτώση που είχε στην αρχή από κρύα ελαστικά.

 

Ο Miller ήταν από εκείνους που δοκίμασαν μόνο το μεσαίο πίσω ελαστικό και ήταν δυνατός, γράφοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο μ’ ένα ελαστικό που είχε κάνει 17 γύρους!

 

Την έκτη θέση (με μεσαίο πίσω ελαστικό) πήρε ο Marc Marquez, μπροστά από τον εντυπωσιακό Franco Morbidelli.

 

Ο Ιταλό-Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε το καινούργιο μαλακό πίσω ελαστικό που έβαλε στο τέλος και νίκησε για 7χιλ τον Valentino Rossi.

 

Ο Vale, μαζί με τους Lorenzo και Crutchlow ήταν οι οδηγοί που έκλεισαν τη δεκάδα μπροστά από τον Zarco που δεν ξεκίνησε καλά, όπως και ο Pedrosa που ήταν μόλις 17ος.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα