• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε δορυφορική ομάδα ο Lorenzo;
Ελαχιστοποιούνται οι επιλογές του για το ’19
Νέα 29/05/2018 - 11:51

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Jorge Lorenzo στη μεγάλη κατηγορία από τη νέα σεζόν.

 

Το πλέον πιθανό σενάριο είναι ότι η Ducati δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Ισπανό και στη θέση του θα πάρει τον Danilo Petrucci.

 

Από την άλλη, οι φήμες περί συμφωνίας ανάμεσα σε Joan Mir και Suzuki πληθαίνουν κι αυτό σημαίνει ότι ο Lorenzo είναι πιθανό να μην έχει εργοστασιακή θέση το ’19!

 

Κάτι το πρωτόγνωρο για τον Lorenzo, τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά απολύτως αληθινό σενάριο με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

 

Μάλιστα ο ίδιος προσανατολίζεται στο να οδηγήσει και πάλι την M1 με την οποία είχε τόσες επιτυχίες στο παρελθόν, έστω και σε δορυφορική ομάδα.

 

Αλλά ακόμα και αυτή η πιθανότητα δεν είναι εύκολη, μιας και η Yamaha ακόμα δεν έχει βρει την ομάδα που θα αντικαταστήσει την Tech3 από το 2019.

 

Οι πληροφορίες ήθελαν την Marc VDS να είναι κοντά σε συμφωνία με τους μπλε, αλλά οι εσωτερικές διαμάχες στην ομάδα έβαλαν όλα τ’ άλλα σε δεύτερη μοίρα.

 

Αν όμως τελικά βρεθεί η λύση και υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, τότε θα πρέπει να βρεθεί και ο χορηγός που θα καλύψει μέρος του μισθού του Lorenzo.

 

Και παρά το ότι οι «μετοχές» του έχουν πέσει πάρα πολύ αυτά τα δυο χρόνια, εν τούτοις ο μισθός του θα είναι σημαντικά καλύτερος από αυτόν του Morbidelli.

 

Αλλά και από τον αντίστοιχο του Alex Marquez, ο οποίος έχει ρήτρα - απ’ ότι ακούγεται στο paddock - για ν’ ανέβει στη μεγάλη κατηγορία το ’19.

 

Από την άλλη, η ίδια η Dorna δεν θέλει να υλοποιηθεί ένα αδιανόητο σενάριο και να μην έχει ομάδα ο Lorenzo τη νέα σεζόν και προσπαθεί να βρει λύσεις.

 

Ίδωμεν...!

Επόμενο άρθρο »

Ο δημοφιλής κ. Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Προτροπή Espargaro σε Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα