• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Κίνητρο η κατάκτηση της έβδομης θέσης.
Αισιόδοξος ο Ιταλός μετά τον αγώνα της Αυστραλίας.
Νέα 20/10/2009 - 07:29

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τέσσερις αναβάτες που βρίσκονται στην κατάταξη στις θέσεις επτά έως δέκα. Ο Marco Melandri είναι ένας από αυτούς και στοχεύει σοβαρά να ολοκληρώσει έβδομος το Πρωτάθλημα.

 

Ο Ιταλός έκανε εντυπωσιακό αγώνα στο Phillip Island, καταφέρνοντας να πάρει την έβδομη θέση στον τερματισμό, έχοντας ξεκινήσει 14ος στο grid. Ο Melandri πάλεψε για ώρα με τον εργοστασιακό αναβάτης της Honda, Andrea Dovizioso, που τελικά τερμάτισε έκτος. Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως, ο Ιταλός είχε μια εντυπωσιακή μάχη με τον Randy de Puniet, από την οποία βγήκε νικητής, τερματίζοντας μπροστά από το Γάλλο με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο.

 

"Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας”, παραδέχτηκε ο Melandri. "Στην αρχή ήμασταν πραγματικά πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Μετά από μερικούς γύρους, ήταν δύσκολο για εμένα να φρενάρω δυνατά, διότι δεν είχα καλή αίσθηση από το μπροστινό μου. Ο Dovizioso αξιοποίησε αυτό το πλεονέκτημά του και δε μου επέτρεψε να τον περάσω. Μετά είχα μια φοβερή μάχη με τον Randy. Περάσαμε ο ένας τον άλλον αρκετές φορές και τελικά βγήκα νικητής από αυτή τη μάχη. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία διότι η επίδοση μου στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν άσχημη. Ελπίζω να ολοκληρώσω το Πρωτάθλημα στην έβδομη θέση."

Melandri 2
Melandri 2

 

Σχετικά με τον αγώνα της Μαλαισίας, ο Melandri δήλωσε: "Μου αρέσει η πίστα της Sepang. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εκκίνηση εκεί και ο αγώνας αναμένεται να είναι δύσκολος τόσο για τους αναβάτες, όσο και για τα ελαστικά. Θα προσπαθήσουμε, όπως πάντα, να κάνουμε το καλύτερο."

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Έτοιμος να παλέψει για την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Η 50η νίκη της Bridgestone.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα