• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φοβάται ο Redding
Ότι ο χρόνος του στην Aprilia τελειώνει
Νέα 11/05/2018 - 11:26

Ο Scott Redding φοβάται ότι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για ν’ αποδείξει στην Aprilia ότι αξίζει να συνεχίσει με την ομάδα και τη νέα σεζόν, λιγοστεύει.

 

Μετά τους πρώτους τέσσερεις Αγώνες της σεζόν, ο Βρετανός έχει μόνο πέντε βαθμούς στο σύνολο. Και δεν είναι ότι δεν προσπαθεί.

 

Όπως εξηγεί ο ίδιος: «Μακάρι να μπορούσα να τους πω ότι οδηγώ σαν χαζός, κάνω λάθη κτλ... όμως δεν είναι αυτό. Οδηγώ όσο καλύτερα μπορώ».

 

«Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι φταίω εγώ... κάτι είναι που δεν με βοηθάει. Είναι θέμα χρόνου, αλλά ο χρόνος μου τελειώνει και δεν φέρνω αποτελέσματα».

 

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι υπό πίεση. Αλλά δίνω το 110% και δεν έρχονται τ’ αποτελέσματα κι αυτό πονάει γιατί τα δίνω όλα».

 

«Θέλω να φέρω αποτελέσματα, αλλά... όλοι υπογράφουν νέα συμβόλαια κι ο χρόνος δεν είναι μαζί μου... πρέπει ν’ αντιστρέψω το κλίμα».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Aprilia δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το δίδυμό της τη νέα σεζόν, αν και η παραμονή του Aleix Espargaro θα πρέπει να θεωρείται πιθανή.

 

Επίσης πρέπει να πούμε ότι και το συμβόλαιο που έχει με τον Fausto Gresini λήγει φέτος κι ακόμα δεν έχει ακουστεί αν θα ανανεωθεί.

 

Ο Redding κλείνει τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

«Ξέρω ότι είμαι στη λίστα (σ.σ. με τους υποψήφιους για τη μια θέση στο γκαράζ της Aprilia) αλλά πρέπει να φέρω αποτελέσματα».

 

«Πάντως θα πιέζω μέχρι τον τελευταίο Αγώνα της σεζόν, ακόμα κι αν έχουν υπογράψει κάποιον άλλον, γιατί τέτοιος άνθρωπος είμαι».

 

Ο Scott Redding αντικατέστησε τον Sam Lowes στο γκαράζ της Aprilia για το 2018, με τον δεύτερο να επιστρέφει στο Πρωτάθλημα της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Νέο πλαίσιο/φέρινγκ για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΤΜ: Δουλεύουν σκληρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα