• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Το μόνο αρνητικό;
Ότι χάσαμε για ελάχιστα την 1η σειρά!
Νέα 05/05/2018 - 21:46

Μετά την ταχύτητα που είχε δείξει χτες στην πίστα της Jerez, οι προσδοκίες για τον Andrea Iannone ήταν μεγάλες, ωστόσο περιορίστηκε στην 7η θέση.

 

Από την άλλη βέβαια, όλοι οι πρώτοι 9 αναβάτες ήταν πάρα πολύ κοντά ο ένας από τον άλλον και ο Iannone ήταν μόλις μερικά χιλιοστά μακριά από την πρώτη σειρά!

 

Για την ακρίβεια οι πρώτοι εννέα είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 4 δέκατα (!) ενώ ο 7ος Iannone ήταν 31χιλ πιο αργός από τον 3ο Zarco!!

 

«Βελτιωθήκαμε λίγο σήμερα. Είμαι χαρούμενος αλλά όχι ακριβώς ικανοποιημένος με τις κατατακτήριες, μιας και όλοι ήμασταν πολύ κοντά».

 

«Η διαφορά μας από την 1η σειρά είναι ελάχιστη και αυτό είναι το μοναδικό αρνητικό μέχρι στιγμής αυτό το Σ/Κ».

 

«Μια αλλαγή στις ΕΔ4 με έκανε να μην έχω τόσο καλή πρόσφυση. Ίσως εκεί έχασα τα λίγα χιλιοστά, αλλά δεν θέλω να λέω δικαιολογίες».

 

Η βελτίωση της Suzuki, σε σχέση με πέρυσι, είναι ολοφάνερη και πολύ σημαντική.

 

«Συμφωνώ... στις μικρές λεπτομέρειες κάναμε πολλή δουλειά και η στρατηγική μας απέδωσε. Από το Τέξας και μετά μπορώ και προσπερνώ καλύτερα».

 

Τώρα το μυαλό του είναι στον αυριανό Αγώνα.

 

«Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν το βάθρο είναι κάτι εφικτό. Ο ρυθμός μου είναι καλός, αλλά τρεις Honda είναι πάρα πολύ γρήγορες».

 

«Περιμένω και τις Ducati και τις Yamaha να είναι εκεί. Μπορούμε να είμαστε κι εμείς, αλλά ο Αγώνας είναι 25 γύροι και θα πρέπει να κοιτάξουμε τα ελαστικά. Όποιος το κάνει καλύτερα θα έχει το κάτι παραπάνω».

 

«Είναι νωρίς να πω ποια ελαστικά θα επιλέξω. Είμαστε γρήγοροι και με το μεσαίο και με το σκληρό και νομίζω ότι θ’ αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

 

«Οι συνθήκες δεν μας επηρεάζουν, εκτός κι αν έχει πολλή ζέστη οπότε η μοτοσυκλέτα θα γλιστράει αρκετά».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Στην pole με ρίσκο!

« Προηγούμενο άρθρο

Προβληματισμένος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα