• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο σωστό δρόμο ο Iannone
Αύριο στόχος το λιγότερο η 2η σειρά
Νέα 05/05/2018 - 00:22

Με τον αέρα του βάθρου στο Τέξας, ο Iannone κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της GSX-RR στην Jerez και να ολοκληρώσει την ημέρα στην 4η θέση.

 

«Είμαι χαρούμενος, κάναμε σωστή δουλειά και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο κι έχουμε καλό ρυθμό τώρα. Προφανώς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αύριο δεν πρέπει να πάρουμε θέση πίσω από τη 2η σειρά».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Έχω την ίδια αίσθηση όπως και στο Τέξας και μάλιστα κατάφερα να βελτιώσω κάτι ειδικά γι’ αυτή την πίστα. Εδώ δυσκολευόμασταν πέρυσι και δεν ήταν δεδομένο ότι θα ήμασταν γρήγοροι».


«Το διασκεδάζω στην Suzuki και αυτή τη στιγμή τα θετικά της μοτοσυκλέτας είναι περισσότερα από τα αρνητικά της. Θέλουμε να βελτιωθούμε εκεί που πονάμε, δηλαδή στα φρένα και στις εισόδους των στροφών. Και σε αντίθεση με πέρυσι, το καταφέρνουμε».

 

Θα μπορούσαμε να δούμε ένα τρίτο συνεχόμενο βάθρο για την Suzuki μετά το τέλος του Αγώνα της Κυριακής;

 

«Είναι δύσκολο να κάνεις τέτοια πρόβλεψη. Είναι νωρίς ακόμα. Μέχρι τώρα έχουμε καλό ρυθμό, αλλά νομίζω ότι αύριο θ’ ανέβουν οι Ducati και οι Yamaha. Οι Honda είναι ήδη δυνατές».

 

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον ένα γύρο καθώς δεν εκμεταλλεύτηκα πλήρως το μαλακό ελαστικό. Θα πρέπει να το κάνουμε αυτό αύριο και για να το κάνουμε θέλουμε set-up ειδικά για κατατακτήριες, ενώ οι άλλοι θα έχουν set-up Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η διαφορά με τις Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα