• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν τα παρατάω!
Μπορούμε ν’ αντιστρέψουμε την κατάσταση!
Νέα 03/05/2018 - 15:59

Το άσχημο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογία του Jorge Lorenzo, αν και ο ίδιος - στις επίσημες δηλώσεις του - φανερώνει μαχητικό πνεύμα.

 

Ο ίδιος πρέπει να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα σε μια πίστα, την Jerez, που πήρε το πρώτο του βάθρο με την Ducati πέρυσι.

 

Με την επιπλέον πίεση της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με τους κόκκινους, αλλά και γενικότερα του μέλλοντός του στο Πρωτάθλημα, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα για τον Ισπανό.

 

«Μετά το δύσκολο Αγώνα στο Τέξας, ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουμε την κατάσταση και ήρθα στην Ισπανία αποφασισμένος να τα πάω καλά».

 

«Η Jerez είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες κι έχω μερικές καλές αναμνήσεις εδώ, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μου βάθρου με Ducati εδώ πέρυσι».

 

Ο Jorge θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον εντός έδρας Αγώνα του για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Όχι ότι θα είναι εύκολο, αλλά η Jerez θα βοηθήσει.

 

«Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη πίστα για ν’ αντιστρέψω την κατάσταση και θα είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά την Παρασκευή και να δούμε πως είναι η κατάσταση με τη νέα άσφαλτο».

 

«Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Δεν έχω καμμία διάθεση να πετάξω λευκή πετσέτα».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Στα επίπεδα του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Άλλαξα νοοτροπία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα