• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Την καριέρα μου...
...θέλω να την κλείσω στις Η.Π.Α.
Νέα 26/04/2018 - 15:26

Ο Cal Crutchlow εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του εκεί απ’ όπου την ξεκίνησε, στα SBK και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική (MotoAmerica).

 

Ο Βρετανός, με τρεις νίκες στα GP, έχει ήδη μιλήσει γι’ αυτό με τους ανθρώπους της Honda, από την οποία ζήτησε να κάνει εργοστασιακή ομάδα στο Πρωτάθλημα SBK των H.Π.Α.

 

«Έχω ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Honda Η.Π.Α. και τους είπα να κάνουν μια εργοστασιακή ομάδα γιατί θέλω ν’ αγωνιστώ σ’ αυτή».

 

«Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να έρθω να ζήσω στην Αμερική και να συνεχίσω να οδηγώ μοτοσυκλέτες. Οι πίστες εδώ είναι ίδιες, σκονισμένες-δύσκολες-με σαμαράκια, όπως στην Αγγλία».

 

Στο μυαλό του δεν είναι μόνο οι νίκες και το Πρωτάθλημα MotoAmerica, για να βαδίσει στα χνάρια του γνωστού μας Toni Elias, αλλά και:

 

«Το Dayton 200... πάντα ήθελα να το κερδίσω», όπως αποκαλύπτει.

 

«Λατρεύω αυτούς τους Αγώνες και θέλω να το κάνω. Έχω κερδίσει Αγώνες σε κάθε Πρωτάθλημα και θέλω να το κάνω και στο MotoAmerica».

 

Πέρα από τον Elias, που κέρδισε το Πρωτάθλημα των Η.Π.Α. (που οργανωτής είναι ο Wayne Rainey) πέρυσι, εκεί έχει αγωνιστεί και ο Claudio Corti (στην Superstock).

Επόμενο άρθρο »

Puig: Με δυνατό ρυθμό;

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA