• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες δοκιμές Gibernau στο Mugello
Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του Sete Gibernau με τη Ducati στην πίστα του Mugello, με τον Ισπανό να σημειώνει για ακόμα μια φορά πολύ καλούς χρόνους και να κλέβει τις εντυπώσεις.
Νέα 31/07/2008 - 00:00
Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του Sete Gibernau με τη Ducati στην πίστα του Mugello, με τον Ισπανό να σημειώνει για ακόμα μια φορά πολύ καλούς χρόνους και να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο πολύπειρος αναβάτης, στο διήμερο που έτρεξε, γύριζε την πίστα σταθερά μέσα στο 1'50.5 με λάστιχα αγώνα, επίδοση που τον τοποθετεί στην πρώτη δεκάδα του φετινού αγώνα.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τα qualifiers της Bridgestone με τα οποία γύρισε την πίστα σε 1'48.9. Με αυτόν τον χρόνο θα ξεκινούσε τον αγώνα του περασμένου Ιουνίου από την τρίτη σειρά του γκριντ, καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Casey Stoner είχε ξεκινήσει από την τέταρτη θέση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη Ducati για την ευκαιρία που μου έδωσε να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα της. Μαζί θα δούμε πότε και πως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», σχολίασε ο Gibernau ο οποίος ολοκλήρωσε πρόωρα τις δοκιμές του μετά από μια ανώδυνη πτώση που είχε.

«Παρά την πτώση, ήταν ένα πολύ θετικό τεστ. Σήμερα βίωσα και πάλι το θρίλερ μια πτώσης, αλλά είμαι καλά. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Filippo Preziosi να μην οδηγήσω την Πέμπτη γιατί είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι με την πολύ καλή δουλειά που κάναμε αυτό το διήμερο. Το πιο σημαντικό πράγματα είναι ότι από την πρώτη στιγμή είχα πολύ καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα σε ρυθμό αγώνα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Filippo Preziozi, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Sete που μας βοήθησε για ακόμα μια φορά. Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι βρήκε καλό ρυθμό από την πρώτη στιγμή και σημείωσε πολύ ενδιαφέροντες χρόνους τόσο με τα λάστιχα αγώνα όσο και με αυτά των δοκιμών. Μαζί αξιολογούμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε ξανά και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε μαζί να βρούμε μια ενδιαφέρουσα λύση για όλες τις πλευρές».

Ήταν η τρίτη φορά που ο Gibernau είχε την ευκαιρία μέσα σε μικρό διάστημα να δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα της Ducati και δεν αποκλείεται να δούμε τον Ισπανό να επιστρέφει στη δράση αντικαθιστώντας τον Marco Melandri. Όπως όλα δείχνουν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο Brno καθώς εκεί ο Ιταλός θα πάρει ακόμα μια ευκαιρία όπως έγραψε και ο Livio Suppo στο προσωπικό του blog...

οι δοκιμές της ομάδας στην ιταλική πίστα ολοκληρώνονται την Πέμπτη με τους Vittoriano Guareschi και Niccolò Canepa να κάνουν προσομοίωση αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

VR στο motogp world: «Στα Ράλι με τη Fiat; Γιατί όχι...»

« Προηγούμενο άρθρο

Με Μelandri και στο Brno η Ducati

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA