• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν το έκανα επί τούτου!
“Ήταν αγωνιστική στιγμή”
Νέα 09/04/2018 - 01:45

Ο Μάρκ Μάρκεθ απάντηση λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Ρόσσι και είπε:

“Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε από την εκκίνηση που έσβησε ο κινητήρας και ρώτησα τους κριτές τι πρέπει να κάνω και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και νόμισα ότι μου είπαν να ξαναπάρω τη θέση μου γιατί ο κινητήρας πήρε ξανά μπροστά. Οπότε από κει και πέρα αφού ήταν δικό τους λάθος δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν την ποινή διέλευσης.

Μετά στον Αλέις Εσπαργκαρό όντως έκανα λάθος γιατί ερχόμουν με 4'' καλύτερο χρόνο και δεν υπολόγισα σωστά τα φρένα και τον κτύπησα! Μετά έδωσα πίσω δύο θέσεις για να είμαι σίγουρος. 

Στην περίπτωση με τον Βαλεντίνο είδα ότι είχε ανοιχτεί λίγο και προσπάθησα να φρενάρω στη εσωτερική του, αλλά είχε ένα υγρό κομμάτι και μπλόκαρε το μπροστινό, οπότε άφησα τα φρένα και τον κτύπησα. Δεν το έκανα επίτηδες, ήταν αγωνιστικό συμβάν”.

Και συμπλήρωσε: “Και ο Ρόσσι όταν ήταν 25 έχει πολλά τέτοια, θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω τέτοια λάθη”. 

Μετά τον Μάρκ μίλησε και ο Αλμπέρτο Πούτζ, ο Τιμ Μάνατζερ της Χόντα και είπε ότι καταλαβαίνει απόλυτα το ότι δεν τους δέχτηκαν στο γκαράζ της Γιαμάχα, γιατί ως αγωνιζόμενος μπορεί να καταλάβει την πίκρα τους εκείνη τη στιγμή. Από την άλλη είπε ότι αφού είναι αγωνιστικό συμβάν θα έπρεπε να το καταλάβει ο Ρόσσι, γιατί έχουν γίνει παρόμοια τέτοια πολλές φορές στους Αγώνες. 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν το έκανα επίτηδες!

« Προηγούμενο άρθρο

Έξω φρενών ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα