• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Δεν μπορούσα
Να κάνω το γύρο που έκανε ο Miller!
Νέα 08/04/2018 - 11:40

Εκ του ασφαλούς κινήθηκε ο Johann Zarco, χωρίς να ρισκάρει με τα σλικ και κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Ο Γάλλος, που θα ξεκινήσει από την 1η σειρά για έκτο συνεχόμενο GP, ήταν αρκετά χαρούμενος ενώ παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ό,τι έκανε ο Miller.

 

«Ήξερα ότι είχε βάλει τα σλικ, αλλά δεν υπήρχε χρόνος να περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει. Έτσι έμεινα με τα βρόχινα και πίεσα».

 

«Ήταν καλή επιλογή για μένα, διότι αυτό που έκανε με τα σλικ εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είχε πολύ νερό για μένα».

 

«Είμαι χαρούμενος με την πρώτη σειρά όμως, μιας και αυτή μου δίνει μια ευκαιρία για το βάθρο αύριο, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο».

 

Πάντως και ο ίδιος, όπως όλοι οι συναθλητές του στην μεγάλη κατηγορία, προτιμά είτε στεγνό Αγώνα είτε βρεγμένο. Όχι μισό-μισό.

 

«Στη βροχή ίσως έχω περισσότερες πιθανότητες να μείνω μπροστά. Στο στεγνό είναι αρκετοί πιο γρήγοροι από εμένα».

 

«Αν είναι στεγνό το ζέσταμα αύριο, θα προσπαθήσω να δω που είναι το πρόβλημα και να βρω ρυθμό. Αν βρέχει θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα ελπίζουμε για το βάθρο».

 

«Νομίζω ότι αν ξεκινήσουμε και είναι βρεγμένα, θα αλλάξουμε μοτοσυκλέτες. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα και γι’ αυτό όλοι προτιμούμε είτε εντελώς στεγνό Αγώνα, είτε εντελώς βρεγμένο».

Επόμενο άρθρο »

Ανάκαμψη για Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Σε «κρίση» ο Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα