• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή Moto2: ΕΔ3
Εντυπωσιακός στο βρεγμένο ο Gardner!
Νέα 07/04/2018 - 17:26

Ο Remy Gardner έκανε ίσως την καλύτερή του παρουσία σε επίσημη περίοδο δοκιμών, γράφοντας τον έναν γρήγορο γύρο μετά τον άλλο στη βρεγμένη Termas de Rio Hondo.

 

Ο Αυστραλός ήταν δυνατός από το πρώτο μέχρι και τα τελευταία λεπτά, όταν κατάφερε με το 1:57.379 να πάρει την πρώτη θέση.

 

Εξίσου δυνατός στις δύσκολες συνθήκες μιας πίστας βρεγμένης που στεγνώνει ήταν και ο Lorenzo Baldassarri που πήρε τη δεύτερη θέση, μόλις 70χιλ πίσω από τον Gardner.

 

Ο Miguel Oliveira προσπάθησε αλλά πάντα έχανε το κάτι παραπάνω από τους δυο αντιπάλους του και έμεινε στην 3η θέση, μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Τρία διαφορετικά πλαίσια είχαμε στις τρεις πρώτες θέσεις, με τον Mattia Pasini να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και τον Iker Lecuona να κλείνει την πεντάδα.

 

Ο Lecuona ήταν ακόμα ένας οδηγός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε τέτοιες συνθήκες και ήταν πάντα μπροστά ή κοντά στις πρώτες θέσεις.

 

Πολύ καλή η παρουσία της KTM σήμερα, που είχε τις τέσσερεις (από τις πέντε) μοτοσυκλέτες της  στις πρώτες εφτά θέσεις!

 

Ο Brad Binder σημείωσε τον έκτο χρόνο, με τον Sam Lowes να είναι έβδομος παρά το γεγονός ότι είχε δυο πτώσεις, στην ίδια μάλιστα στροφή (13).

 

Δεν τα κατάφερε καλά ο Alex Marquez, ήταν μόλις 8ος, ενώ ακόμη χειρότερη ήταν η παρουσία του Pecco Bagnaia που ήταν μόλις 21ος!

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα