• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχει καλά «χαρτιά» ο Iannone
Αισιόδοξος ο Ιταλός της Suzuki
Νέα 07/04/2018 - 14:41

Πολύ καλή ήταν η πρώτη ημέρα του Andrea Iannone στην πίστα της Αργεντινής, με τον οδηγό της Suzuki να είναι στην 5η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ο Iannone ήταν εντυπωσιακά δυνατός στις ΕΔ1, για να υποχωρήσει στη συνέχεια στις ΕΔ2 και να μείνει ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez.

 

Όμως ο Ιταλός δεν ανησυχεί. Αντίθετα παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, μιας και όπως είπε ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βρουν λύσεις.

 

«Δεν επαναπαύομαι εύκολα, μιας και πάντα θέλω το κάτι παραπάνω, αλλά ήταν μια καλή ημέρα σήμερα», σχολίασε.

 

«Το απόγευμα δυσκολεύτηκα περισσότερο και πρέπει να κλείσουμε αυτή τη διαφορά, αλλά θεωρώ ότι έχω καλά χαρτιά να παίξω στη συνέχεια».

 

«Σε όλες τις συνθήκες αποδώσαμε καλά. Δυσκολεύομαι λιγότερο απ’ ότι στο παρελθόν κι έχω τη σωστή αυτοπεποίθηση με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Παρά τις δυσκολίες του απογεύματος, έχουμε πολλά δεδομένα για να βρούμε τις λύσεις στη συνέχεια».

 

«Η ταχύτητά μας στην ευθεία είναι καλή, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε για μέσα στις στροφές. Εκεί χάνουμε λίγο παραπάνω, κυρίως το απόγευμα».

 

Για τα ελαστικά τόνισε: «Έβαλα όλα τα διαθέσιμα ελαστικά κι ένοιωθα καλά. Για μπροστά πρέπει να ξαναδώ το μεσαίο γιατί εκεί έχω κάποιες αμφιβολίες».

 

Τέλος, για τη νέα άσφαλτο που περάστηκε από τις στροφές 12 ως και την 4, είπε:

 

«Έχει λιγότερα σαμαράκια κι είναι καλύτερα, όμως δεν έχει αλλάξει και πολύ απ’ ότι στο παρελθόν, μιας και η πρόσφυση παραμένει χαμηλή».

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Σαν βάρκα η GP18!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα