• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Thailand: ΕΔ1
Ο Fores ταχύτερος όλων!
Νέα 23/03/2018 - 09:46

Ο Xavi Fores ξεκίνησε δυνατά τον δεύτερο Γύρο των SBK-Motul στην Ταϋλάνδη, κατορθώνοντας να κάνει τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1.

 

Ο οδηγός της Barni Ducati έκανε στο τέλος το 1:33.960 που τον έβαλε στην πρώτη θέση, σχεδόν τρία δέκατα μπροστά από τον δεύτερο.

 

Και πάλι στον ένα γύρο η Aprilia δείχνει τη βελτίωσή της, με τον Eugene Laverty να είναι πίσω από τον Fores κι αυτός κάνοντας τον καλό του χρόνο στο τέλος.

 

Εντυπωσίασε ο Jordi Torres πάνω στην MV Agusta του σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Tom Sykes της Kawasaki πήρε την τέταρτη θέση και έμεινε μπροστά από την Honda του Leon Camier που επίσης έκανε δυνατό ξεκίνημα.

 

Άλλωστε δεν είναι λίγο να είναι μπροστά από τον εργοστασιακό της Yamaha, τον Alex Lowes αλλά και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Marco Melandri, που έκανε τον 7ο χρόνο.

 

Μέτριο το ξεκίνημα για τον Ιταλό της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ομόσταυλό του, τον Chaz Davies.

 

Ο τελευταίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τον 9ο χρόνο, με τον Loris Baz να είναι ανάμεσα στους δυο οδηγούς της Aruba.it Ducati.

 

Ο Roman Ramos (Kawasaki) ήταν αυτός που έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις με τον Rea μόλις 11ο και τον Van der Mark στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Thailand: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Να μειώσουμε τη διαφορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα