• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Που θα πάει ο Lorenzo;
Δύσκολο να μείνει στην Ducati, λέει ο Pernat!
Νέα 22/03/2018 - 13:01

Ο Carlo Pernat συνεχίζει να υποστηρίζει την άποψή του - την οποία είχε εκφράσει πριν τον Αγώνα στο Qatar - ότι ο Lorenzo δύσκολα θα μείνει στην Ducati.

 

Οι κόκκινοι ήταν ενθουσιασμένοι με την απόδοση του Andrea Dovizioso, ο οποίος κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Losail, μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια που τερμάτιζε 2ος.

 

Από την άλλη μεριά του γκαράζ όμως υπήρχε απογοήτευση.

 

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να κάνει το ξεκίνημα που ήλπιζε, με τον Ισπανό να έχει μια πτώση μετά από πρόβλημα που είχε στα φρένα.

 

Σύμφωνα με τον Pernat πάντως, ο Jorge δεν έδειχνε και κάτι το ιδιαίτερο τις προηγούμενες ημέρες, πριν του φύγει - όπως φαίνεται - το τακάκι και οδηγηθεί στην πτώση στον Αγώνα.

 

«Τα άσχημα νέα για την Ducati έρχονται από τον Lorenzo», σχολιάζει ο γνωστός μάνατζερ του paddock στο «αδελφό» gpone.com.

 

«Στον Αγώνα είχε πρόβλημα με τα φρένα, αλλά ούτε στο τεστ ούτε στις ΕΔ είχε οδηγήσει πολύ καλά».

 

«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους. Κατάλαβε ότι ο Dovi έγινε το νούμερο ένα στο γκαράζ, ενώ ο Petrucci είναι το ίδιο γρήγορος με αυτόν, αν όχι ταχύτερος».

 

«Το μέλλον είναι αβέβαιο και δεν είναι ήρεμος πνευματικά. Η Honda κρατά τον Marquez και η Yamaha κράτησε το δίδυμό της...».

 

«Που μπορεί να πάει ο Lorenzo; Στην Ducati πάντως είναι δύσκολο να μείνει».

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Πιο αποφασισμένος φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Σύνθημα νίκης από τον Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα