• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Νέο συμβόλαιο;
Δεν έχουμε καν ξεκινήσει συνομιλίες!
Νέα 02/03/2018 - 12:28

Ο Dovizioso συνέχισε τη μεθοδική του δουλειά και στο Qatar, χωρίς να παρεκκλίνει της πορείας του, δείχνοντας και πάλι σταθερός και δυνατός.

 

Μάλιστα ο Ιταλός σχολίασε ότι η αίσθηση που έχει φέτος είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή του παρουσία στην Losail.

 

«Αμέσως με το που βγήκα είδα ότι η πίστα ήταν πιο καθαρή από άλλοτε, παρά το ότι δεν είχε γόμα και κάναμε μερικά σημαντικά τεστ με τα φέρινγκ που μας έδωσαν ξεκάθαρη εικόνα».

 

«Υπάρχουν βέβαια τα υπέρ και τα κατά, αλλά ακόμα δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε το που θα τα χρησιμοποιήσουμε. Θα πρέπει να το δούμε κι άλλο».

 

Η δουλειά του Ιταλού δεν αφορούσε μόνο στα φέρινγκ, αλλά και στο πλαίσιο.

 

«Ξεκίνησα με αυτό της Μαλαισίας και πιο μετά θα έχω την αναβαθμισμένη έκδοσή του, όπως και στην Ταϊλάνδη. Θέλω να κάνω και προσομοίωση για να δω τι θα γίνει με τα ελαστικά».

 

Για μια ακόμη φορά και παρά το ότι πλέον είμαστε προ των πυλών της νέας σεζόν, ο Dovi λέει ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει τις δυνατότητες των αντιπάλων του.

 

«Είναι νωρίς... δεν είναι ώρα για προβλέψεις. Είναι λίγο παράξενο μιας και όλοι φαίνονται γρήγοροι κι γι’ αυτό είναι δύσκολο να εκτιμήσεις το ρυθμό τους».

 

Ζητώντας του να συγκρίνει την αίσθηση που έχει τώρα πάνω στην Ducati του, σε σχέση με έναν χρόνο πριν, ο Dovi είπε:

 

«Είναι καλύτερη τώρα. Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί, νοιώθω καλά και είμαστε σε καλύτερη μοίρα απ’ ότι πέρυσι. Δεν ξέρω όμως το επίπεδο των αντιπάλων μας».

 

Δεν έχουν ειπωθεί ή γραφτεί πολλά για τον νέο κινητήρα της Ducati.

 

«Έχουμε έναν πανίσχυρο κινητήρα και μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ευθείες. Όσο για την απόδοσή του, η θερμοκρασία επηρέασε τα ηλεκτρονικά, αλλά είμαστε καλύτερα απ’ ότι παλιά».

 

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για το θέμα του συμβολαίου του.

 

«Δεν έχουμε καν ξεκινήσει τις συνομιλίες! Δεν είναι και εύκολο να προβλέψεις τι θα κάνει η Ducati», απάντησε γελώντας ο Ιταλός οδηγός.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημ.2: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Καταπληκτική βάση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα