• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημ. 1: Οι τελικοί χρόνοι
Τρεις κατασκευαστές μπροστά, 1ος ο Vinales
Νέα 01/03/2018 - 21:06

Με τον Maverick Vinales στην πρώτη θέση ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar.

 

Ο οδηγός της Yamaha έκανε 1:55.053 στο τελευταίο δίωρο και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, μόλις 51χιλ μπροστά από την GP18 του Andrea Dovizioso.

 

Μάλιστα ο Vinales έκανε και μια μικρή προσομοίωση Αγώνα με 12 συνεχόμενους γύρους. Ξεκίνησε με χρόνους στο 1:57 και 1:58 και ολοκλήρωσε με πέντε συνεχόμενους στο 1:56 κι έναν στο 1:55.

 

Ο Dovi βελτιώθηκε αισθητά στα τελευταία λεπτά των δοκιμών και άγγιξε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον πρώην ομόσταυλό του στην Ducati.

 

Ο λόγος για τον Andrea Iannone ο οποίος κυνήγησε και πέτυχε έναν καλό χρόνο στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να βάλει κοντά στην κορυφή την GSX-RR του.

 

Έτσι έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις, με 54 μόλις χιλιοστά να είναι η μεταξύ τους διαφορά!

 

Οι Yamaha δουλεύουν καλά στην πίστα Losail και το απέδειξαν με δυο Μ1 στην πρώτη τετράδα.

 

Ο Johann Zarco ήταν αυτός με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο - κι αυτός τον πέτυχε στα τελευταία λεπτά - με τη διαφορά του από τον 1ο να είναι στο 0.133’’.

 

Πιο πίσω ο Jorge Lorenzo, σε μια πίστα που του αρέσει, με τον Ισπανό της Ducati να αφήνει ελάχιστα πίσω του τον Alex Rins.

 

Ο οδηγός της Suzuki συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στα χειμερινά τεστ και σήμερα ήταν 6ος, έχοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Valentino Rossi.

 

Ο δεύτερος ταχύτερος γύρος του όμως ήταν καλύτερος από τον αντίστοιχο του Rossi και γι’ αυτό πήρε αυτός την 6η θέση.

 

Να σημειώσουμε ότι οι εργοστασιακοί της Yamaha δοκίμασαν μια ακόμα εξέλιξη του αεροδυναμικού φέρινγκ.

 

Ένα δέκατο πιο αργός από το χρόνο των Rins και Rossi ήταν ο Danilo Petrucci, με την πρώτη οχτάδα να έχει τρεις Yamaha, τρεις Ducati και δυο Suzuki!

 

Καμμία Honda στις μπροστά θέσεις, με την καλύτερη RC213V να είναι αυτή του Cal Crutchlow στην 9η θέση και μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Τη δεκάδα κλείνει ο Marc Marquez με διαφορά εννέα χιλιοστών από τον Crutchlow, ενώ ακολουθεί η Honda του Pedrosa που είχε δυο πτώσεις σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα συνεχίσω μέχρι το 2020!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 18:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα