• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφωνία JVCKENWOOD και Dorna
Νέος προμηθευτής ραδιοεπικοινωνιών στο MotoGP
Νέα 01/03/2018 - 15:32

Η Dorna Sports ανακοίνωσε σήμερα ότι για τα επόμενα τρία χρόνια ο βασικός προμηθευτής ραδιοεπικοινωνιών του MotoGP θα είναι η JVCKENWOOD.

 

Οι άνθρωποι του Πρωταθλήματος είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική συνεργασίας με την Ιαπωνική εταιρεία, που ξεκινά από φέτος.

 

Φυσικά η Dorna από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικό της JVCKENWOOD.

 

Πέρα όμως από το τεχνολογικό εξοπλισμό, η συμφωνία αυτή προβλέπει παρουσία του λογότυπου της JVCKENWOOD στις μεταδόσεις της Dorna.

 

Επιπλέον, θα υπάρχει διαφημιστική παρουσία της JVCKENWOOD σε διάφορες πίστες αλλά και hospitality της εταιρείας στα GP σε Τέξας και Assen.

 

Ο Osamu Muraoka της JVCKENWOOD δήλωσε:

 

«Είναι τιμή μας που είμαστε ο επίσημος προμηθευτής των ψηφιακών ραδιοεπικοινωνιών του MotoGP».

 

«Τα ψηφιακά συστήματα ραδιοεπικοινωνίας της JVCKENWOOD διακρίνονται για την άριστη ποιότητα ομιλίας και απόδοσης ακόμα και σε Αγώνες με υψηλά επίπεδα θορύβου».

 

«Είμαι βέβαιος ότι τα συστήματά μας, που περιλαμβάνουν ψηφιακό εξοπλισμό της KENWOOD και το σύστημα αναμετάδοσης της Radio Activity, θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του MotoGP».

 

Από την πλευρά του, ο Pau Serracanta - Managing Director της Dorna - σχολίασε:

 

«Καλωσορίζουμε την JVCKENWOOD ως προμηθευτή ραδιοεπικοινωνιών του MotoGP και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη τριετή συνεργασία».

 

«Είμαστε βέβαιοι ότι η JVCKENWOOD θα παρέχει εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ότι αυτή η συμφωνία θ’ αποδειχθεί πολύτιμη και για τις δυο πλευρές».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα