• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Thai Test Ημ. 1: Τελικοί χρόνοι
Εκπλήξεις, με Crutchlow 1ο και Rins 2ο!
Νέα 16/02/2018 - 12:55

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα δοκιμών στην νέα πίστα του Ημερολογίου Αγώνων του MotoGP, την Chang International Circuit.

 

Η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει προς το απόγευμα και οι αναβάτες το εκμεταλλεύτηκαν για να γράψουν καλούς χρόνους στο τέλος.

 

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν κι έτσι ο Cal Crutchlow είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους, χάρη στο 1:30.797.

 

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη της ημέρας ανήκει δικαίως στον Alex Rins, ο οποίος ανέβασε την Suzuki του στη 2η θέση, μόλις 12χιλ πίσω από τον Βρετανό και την Honda!

 

Εξαιρετική επίδοση του Alex Rins σε μια μικρή και στενή πίστα όπως είναι αυτή στην Buriram, με τις διαφορές των οδηγών να είναι πάρα πολύ μικρές!

 

Οι πέντε πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από δυο δέκατα (0.169’’), οι 12 πρώτοι ήταν στο μισό δευτερόλεπτο, ενώ στο ίδιο δευτερόλεπτο ήταν οι 20 από τους 24!

 

Με την τρίτη θέση συμβιβάστηκε τελικά ο Marc Marquez, ο οποίος όμως στο τέλος δεν πίεσε για να βγάλει έναν καλύτερο χρόνο απ’ ότι πριν.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Andrea Dovizioso, με τους δυο αντιπάλους να έκαναν το 1-2 μερικά λεπτά πριν το τέλος.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι σημερινές δοκιμές τελείωσαν 15 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό, κάτι που ζήτησαν οι ομάδες ώστε σ’ αυτά τα λεπτά να κάνουν δοκιμαστικές εκκινήσεις.

 

Διαρκώς κατέβαζε τους χρόνους στο δεύτερο μισό της ημέρας ο Dani Pedrosa και στο τέλος έφτασε στην 5η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Danilo Petrucci.

 

Δυνατός ήταν και ο Jack Miller που και πάλι μας δείχνει πόσο του ταιριάζει η Ducati. Ο Αυστραλός ήταν έβδομος και μόλις 0.247’’ από την κορυφή.

 

Στην 8η θέση έμεινε ο Valentino Rossi που έχει τα γενέθλιά του σήμερα (έγινε 39 ετών) με διαφορά στα τέσσερα δέκατα από την κορυφή.

 

Ο Andrea Iannone έμεινε μέσα στη δεκάδα, ενώ σ’ αυτή μπήκε στο τέλος και ο Jorge Lorenzo με την Ducati του, αφήνοντας εκτός τον Vinales.

 

Ο 12ος Johann Zarco ήταν μόλις μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Crutchlow, ενώ εντυπωσιακός ήταν στο τέλος και ο Tito Rabat που σκαρφάλωσε στην 13η θέση.

 

Στους rookies ο Nakagami έμεινε μπροστά από τον Franco Morbidelli. Ο Ιάπωνας ήταν 17ος και ο Ιταλός 19ος. Την 20άδα έκλεισε ο Bradley Smith.

 

Ο Βρετανός ήταν ο μόνος εργοστασιακός της ΚΤΜ, καθώς ο Pol Espargaro είναι τραυματίας από το προηγούμενο τεστ και τη θέση του πήρε ο Mika Kallio.

 

Αν και μόλις 20ος, ο Smith ήταν 0.944’’ από την κορυφή!

 

Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το εξαιρετικό ντεμπούτο του Hafizh Syahrin με την Monster Tech3.

 

Ο οδηγός από την Μαλαισία μπορεί να ήταν τελευταίος, όμως οδήγησε για πρώτη φορά μια μοτοσυκλέτα MotoGP σε μια καινούργια πίστα και ήταν μόλις 2.4’’ από τον πρώτο!

Επόμενο άρθρο »

Το νέο φέρινγκ της Ducati (upd)

« Προηγούμενο άρθρο

Thai Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 15:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA