• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μείωση αποδοχών για Lorenzo
Αν θέλει να μείνει στην Ducati
Νέα 15/02/2018 - 11:59

Φαίνεται ότι μια βασική προϋπόθεση για να παραμείνει ο Jorge Lorenzo στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, είναι να δεχτεί μείωση στις ετήσιες απολαβές του.

 

Τα συμβόλαια και των δυο αναβατών της Ducati, του Dovi και του Jorge, λήγουν με το τέλος της φετινής χρονιάς, με τους κόκκινους να επιθυμούν την ανανέωση και των δυο.

 

Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει μια πιο ορθολογική κατανομή των χρημάτων που διαθέτει η ομάδα.

 

Ο Dovi παίρνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ωστόσο είναι αυτός που πέρυσι πήρε έξι νίκες πέρυσι και πάλεψε μέχρι τέλους για τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

Από την άλλη, ο Jorge Lorenzo είχε τη χειρότερή του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι και είναι βέβαιο ότι αν ανανεώσει με τους κόκκινους, τότε οι απολαβές του θα είναι σημαντικά μειωμένες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το paddock, ο Jorge Lorenzo πήρε από την Ducati το αστρονομικό ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο!!

 

Επομένως είναι εύλογο ότι τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από το συμβόλαιο του Lorenzo, θα διατεθούν ώστε να γίνει η αναμενόμενη αύξηση στο συμβόλαιο του Dovi.

 

«Θα μιλήσουμε με τους χορηγούς μας, μιας και φέτος χάσαμε την Telecom Italia και θα δούμε τι ποσό μπορούμε να μαζέψουμε. Μετά θα μιλήσουμε με τους μάνατζερ».

 

«Φυσικά η κατάσταση έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το 2016. Τότε ο Jorge ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής και είχε μια γενναιόδωρη πρόταση από την Yamaha για ν’ ανανεώσει».

 

«Αντίθετα, όταν ανανεώσαμε στα μέσα της σεζόν με τον Dovi, δεν είχε καταφέρει ακόμα να κερδίσει με τη μοτοσυκλέτα μας».

 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Paolo Ciabatti.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Ανανέωσε ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Τουρίστες στην Bangkok

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα