• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Valencia Test
Τρεις Ιταλοί, τρεις Kalex
Νέα 09/02/2018 - 10:54

Με τον Mattia Pasini να πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο, ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές των οδηγών της Moto2 στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

 

Οι μοτοσυκλέτες με το πλαίσιο της Kalex κυριάρχησαν στις τρεις πρώτες θέσεις, όπως άλλωστε και οι Ιταλοί.

 

Πίσω από τον Pasini - με διαφορά μόλις 16χιλ - είναι ο Lorenzo Baldassarri που έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα.

 

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Pons ήταν ένας από τους τρεις πρώτους που έκαναν χρόνο στο 1:35, με 11 οδηγούς ν’ ακολουθούν στο 1:36.

 

Ένα δέκατο πίσω από τον Baldassarri ήταν ο έμπειρος Simone Corsi.

 

Η κυριαρχία των Kalex σταμάτησε με τον Miguel Oliveira να σημειώνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ωστόσο η συνέχεια ανήκε και πάλι σ’ αυτή.

 

Πίσω από τον Πορτογάλο έχουμε άλλες πέντε Kalex, με τον Isaac Vinales να είναι 37χιλ μπροστά από τον Hector Barbera που επιστρέφει με βλέψεις στην Moto2.

 

Το δίδυμο της Dynavolt Intact, ο Schrotter και το νέο πρόσωπο στο γκαράζ της ομάδας, ο Xavi Vierge, έκαναν τον 7ο και 8ο καλύτερο χρόνο.

 

Πολύ καλό το ξεκίνημα στη νέα κατηγορία για τον Romano Fenati, ο οποίος ανέβηκε στην 9η θέση με διαφορά μόνο 9 δέκατα από την κορυφή και μπροστά από τον Brad Binder.

 

Ο Ν. Αφρικανός δεν ήταν τόσο καλός όσο θα περίμενε κανείς, ειδικά μετά την εικόνα του στα τέλη της περσινής σεζόν και περιορίστηκε στο να κλείσει τη δεκάδα με την KTM του.

 

Πολύ κοντά του, με διαφορά μόνο 72χιλ ήταν ο Fabio Quartararo με τη νέα του μοτοσυκλέτα (Speed Up).

 

Καλός επίσης και ο Bo Bendsneyder - νεοφερμένος κι αυτός στην κατηγορία - που ήταν 12ος, ενώ ο Joe Roberts έφερε το νέο πλαίσιο στην κατηγορία, την NTS, στην 13η θέση και 1.1’’ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia Test

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της SKY VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα