• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: "Πρέπει να σκάψω βαθιά"
Ο Aμερικάνος προετοιμάζεται για τον αγώνα της Αυστραλίας.
Νέα 13/10/2009 - 08:13

Ο Nicky Hayden έχει μόλις τρεις αγώνες για να ανατερέψει τη μέτρια φετινή του πορεία, όμως είναι αισιόδοξος ότι στο Phillip Island μπορεί να πραγματοποιήσει μια ικανοποιητική επίδοση.

 

Η Αυστραλέζικη πίστα είναι μια από της αγαπημένες του Αμερικάνου αναβάτη, οποίος θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής όντας 14ος στο Πρωτάθλημα, στην παρθενική του χρονιά με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Παρόλα αυτά, έχοντας τερματίσει στο βάθρο του περσινού αγώνα στο  Phillip Island, ο Hayden είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να επαναλάβει μια τέτοια επίδοση.

 

"Εύχομαι να ήμασταν στο Phillip Island σήμερα! Είναι ένα μέρος και μια πίστα που μου αρέσουν πραγματικά. Η πίστα είναι εκπληκτική- γρήγορη και με ροή. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός διότι τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Δεν υπάρχουν πολλές δεξιές στροφές, οπότε απαιτούνται μερικοί γύροι για να ζεσταθεί η δεξιά πλευρά του ελαστικού, μέχρι να αρχίσεις να πιέζεις δυνατά", δήλωσε ο Αμερικάνος

 

"Μ' αρέσουν τα μακρινά ταξίδια στο τέλος της χρονιάς γιατί η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Όλες οι ομάδες ταξιδεύουν μαζί και διαμένουν στα ίδια ξενοδοχεία. Έτσι βλέπεις μια διαφορετική πλευρά αυτών των ανθρώπων", συμπλήρωσε ο Nicky.

 

"Έχουμε τρεις ακόμα αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και ελπίζω να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Πρέπει να σκάψω βαθιά και να το κάνω να πραγματοποιηθεί", ολοκλήρωσε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

FIAT YAMAHA: Στοχεύει να πετύχει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της.

« Προηγούμενο άρθρο

TOSELAND: Στοχεύει να τελειώσει το Πρωτάθλημα μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα