• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ago: Έφτασε η ώρα!
Να δείξει ο Miller τι αξίζει!
Νέα 07/02/2018 - 17:26

Ο Jack Miller παραμένει ο μόνος αναβάτης στη σύγχρονη ιστορία του MotoGP που έκανε το άλμα από την Moto3 στη μεγάλη κατηγορία.

 

Το HRC πίστεψε στον Αυστραλό και του έδωσε τριετές συμβόλαιο το 2015, ωστόσο - προς μεγάλη απογοήτευση της πιο πρόσφατης ομάδας του, της Marc VDS - τον άφησε να φύγει στα τέλη του ’17.

 

Η δυναμική και το ταλέντο του Jack Miller δεν αμφισβητούνται, ειδικά μετά τα πρώτα δείγματα που έδωσε ο νεαρός Αυστραλός πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, την GP17 της Ducati.

 

Ειδικότερα για τον Θρύλο του MotoGP, τον Giacomo Agostini, ήρθε πλέον η ώρα να δείξει σε όλους ο Jack Miller τι αξίζει!

 

«Πέρυσι έκανε καλούς αλλά και λιγότερο καλούς αγώνες και δεν ξέρω το γιατί», σχολίασε ο Agostini μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

 

«Γι’ αυτό και φέτος πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να δείξει τις δυνατότητές του. Με μια καλή μοτοσυκλέτα, πιστεύω ότι θα πάρει πολύ καλά αποτελέσματα».

 

«Έχει κερδίσει σημαντική εμπειρία τα τελευταία χρόνια και βελτιώνεται συνεχώς. Όταν έκανε το βήμα από την Moto3 στο MotoGP, έλεγα ότι ήταν ένα υπερβολικά μεγάλο βήμα».

 

«Έδειξε όμως γρήγορα ότι ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία. Πέρασε αρκετό διάστημα μαθαίνοντας. Τώρα είναι η ώρα του».

 

Ο Jack Miller ήταν μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Lorenzo στη Sepang, ενώ είχε και πολύ καλό ρυθμό Αγώνα, αν και στο τελευταίο χρειάζεται να βελτιωθεί κι άλλο.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia Test Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλειο ξεκίνημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα