• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VERMEULEN: Πανέτοιμος για τον αγώνα της πατρίδας του.
Ο Αυστραλός θέλει να ικανοποιήσει τους οπαδούς του στο Phillip Island.
Νέα 11/10/2009 - 09:12

Ο αναβάτης της Rizla Suzuki, Chris Vermeulen θέλει να κάνει μια επίδειξη των πραγματικών του δυνατοτήτων στον αγώνα της πατρίδας του το επόμενο σαββατοκύριακο. Ο Αυστραλός πήρε τη δεύτερη θέση στο Phillip Island πριν από τρία χρόνια. Δυστυχώς, πέρσι τερμάτισε 15ος εξ αιτίας μιας σύγκρουσης στον πρώτο γύρο.

 

Φέτος, ο Vermeulen είναι αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο από αυτό του προηγούμενου αγώνα στο Estoril. "Ένας αγώνας στην πατρίδα είναι πάντα μια όμορφη εμπειρία, διότι η οικογένειά μου, αλλά και όλοι οι φίλοι μου θα είναι εκεί να με υποστηρίζουν", δήλωσε ο Vermeulen. "Στον τελευταίο αγώνα, στο Estoril κάναμε κάποιες βελτιώσεις για τις μακρύτερες στροφές και ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει στο Phillip Island. Η μεγάλη ευθεία ενδέχεται να μας προβληματίσει, αλλά σίγουρα θα κάνουμε ότι μπορούμε στο slipstream. Αγαπάω πραγματικά την πίστα του Phillip Island και ελπίζω να κάνω έναν καλό αγώνα."

 

Ο team mate του Vermeulen, Loris Capirossi έχει καταγράψει 6 βάθρα σε έντεκα αγώνες στην πίστα της Αυστραλίας και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε να κάνει μια καλή εμφάνιση, μετά την αποτυχία του Estoril. "Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από ότι συνέβη στο Estoril, αλλά πιστεύω ότι στο Phillip Island θα τα πάμε πολύ καλύτερα", δήλωσε ο Ιταλός. "Πέρσι στην Αυστραλία είχα ένα δύσκολο αγώνα, αλλά έχουμε βελτιωθεί αρκετά με την καινούρια μοτοσυκλέτα και πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα φέτος", ολοκλήρωσε ο Capirossi.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: Η λίστα με τις συμμετοχές για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟ2: Το Team Roberts επιστρέφει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα