• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕDWARDS: "Θα βοηθήσω τον Ben Spies."
O Τεξανός υπόσχεται να στηρίξει το συμπατριώτη του.
Νέα 10/10/2009 - 09:31

Ο Colin Edwards ορκίστηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να βοηθήσει τον Ben Spies να προσαρμοστεί αμέσως στα MotoGP, το 2010. Τόσο ο Spies όσο και ο Edwards κατάγονται από το Texas, και είναι καλοί φίλοι. Είναι λογικό λοιπόν, πως η σύμπραξή τους στην ομάδα του Herve Poncharal, Monster Yamaha Tech 3 θα γίνει σε εξαιρετικό κλίμα.

 

Ο Edwards άλλωστε στήριξε και τον James Toseland στα πρώτα του βήματα στα MotoGP το 2008. Ο Τεξανός έδινε συνεχώς συμβουλές στον Βρετανό, επιτρέποντάς του μάλιστα να έχει πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του. Η σχέση τους, όμως, εξελίχτηκε άσχημα, όταν αντάλλαξαν αρχιμηχανικούς για το 2009.

 

"Ο Ben θα έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις μου. Θα είμαι εκεί γι' αυτόν αν θελήσει να συζητήσουμε κάτι. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Αν έχει απορίες θα του απαντήσω όσο πιο ειλικρινά μπορώ", δήλωσε ο Edwards.

 

Παρόλα αυτά, ο Τεξανός είναι αποφασισμένος να τερματίσει πρώτος, μη εργοστασιακός αναβάτης το 2010. "Θα βοηθάω τον Ben, αλλά δε θέλω να με ξεπεράσει. Θα αγωνιστώ πιο δυνατά από ποτέ την επόμενη χρονιά", ολοκλήρωσε ο Edwards.

Ben Spies
Ben Spies

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI: Αρνούνται την ύπαρξη προβλήματος αξιοπιστίας.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Οι "ειδικές" εκδόσεις δε δουλεύουν τόσο καλά όσο οι κανονικές.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα